Görüş Bildir
Haberler
Kevin Durant Golden State Warriors İle Anlaştı

Kevin Durant Golden State Warriors İle Anlaştı

Enver K.
04.07.2016 - 20:28

Oklahoma City'yle sözleşmesi sona eren All-Star forvet Kevin Durant, yeni takımının Golden State Warriors olduğunu açıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni takımıyla anlaştığını resmen açıklayan All-Star forvet, Warriors’tan 2 yıl için 54.3 milyon dolar kazanacak. Durant’in sözleşmesinin 2. yılında oyuncu opsiyonu da bulunuyor.

Gelecek sezon Warriors 😱

Gelecek sezon Warriors 😱

Durant, Curry - Thompson - Iguodala - Draymond Green gibi yıldızlarla aynı takımda olacak.

Durant'ın açıklaması;

Durant'ın açıklaması;

Basketbol kariyerimdeki en zorlu birkaç haftayı yaşadım. Bir oyuncu ve bir insan olarak kritik bir kavşaktaydım ve son derece zor seçimlerle karşılaştım. Bu kararı alırken birinci düşüncem, oyuncu olarak potansiyelimi büyütmeye devam edebilmekti. Yeni bir şehre gitmenin, benim kişisel gelişimime büyük katkı sağlayacağına karar verdim. Bu düşünceyle, Golden State Warriors’a katılmaya karar verdim.

Washington DC doğumluyum ancak Oklahoma’da gerçekten büyüdüm. Oklahoma bana, aile olmanın yanı sıra adam olmanın ne demek olduğunu öğretti. Thunder organizasyonu, kalbimde sonsuza kadar yer alacak. Oradaki anılarım ve dostluklarım, oyunun çok daha ötesindeydi benim için.

Yaptığım bu seçimin birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratacağını bilmek beni üzüyor ancak kendi hayatım ve basketbol kariyerim açısından doğru kararı verdiğime inanıyorum.

Oklahoma’yı, takımdaki rolümü ve bu olağanüstü takımı yaratan herkesi özleyeceğim. Organizasyon içindeki arkadaşlıklarımı sonsuza dek sürdüreceğim. Onlar koşulsuz bir şekilde bana destek verdiler 9 yıl boyunca ve onlar daha minnettar olamam.

Oklahoma City Thunder taraftarları Durant'in formasını yakmaya başladı

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
29
17
11
8
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
vOLCano

yok artık deli takım oldu..

Eee şampiyon olamazsan evinde taraftarlarını böyle tatmin edeceksin eğer giden olmazsa yine finalde görebiliriz Goldeni kadro cidden sağlam

Kartalow

Umarım seneye bir sürpriz takım çıkarda bu gsw ye şampiyonluğu bırakmaz.