Görüş Bildir
Haberler
Kerem Bürsin'den Güldüren Açıklama: Hollywood Beni Düşünüyor mu?

Kerem Bürsin'den Güldüren Açıklama: Hollywood Beni Düşünüyor mu?

GNS
17.05.2022 - 23:00

Gündemden adı asla düşmeyen başarılı oyuncu Kerem Bürsin, herkesi güldüren bir açıklamada bulundu. Son dönemde İspanya'da faaliyet sürdüren Bürsin, yeni projeler için hazırlıklarını devam ettirdiğini belirtmişti. Geçtiğimiz gün Sanat ve Teknoloji Zirvesi'ne katılan Bürsin, pek çok açıklamada bulunurken Hollywood hakkındaki yorumu kahkahalara boğdu. İşte o açıklama...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şu sıralar son derece yoğun olan ve etkinlikten etkinliğe koşturan Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün Sanat ve Teknoloji Zirvesi'ne katıldı. Basın mensupları ile sohbet ettiği esnada pek çok konu başlığına değinen ve Influencer'ların çevreye duyarsızlığından şikayet eden Bürsin, yeni proje fikirleri hakkında ne düşündüğüne de yanıt verdi. Yabancı işlere yöneldiği dikkat çeken oyuncuya Hollywood sorusu sorulunca cevabıyla herkesi kahkahaya boğdu. İşte detaylar...

Etkinlikte Dikkatleri Üstüne Çekti

Etkinlikte Dikkatleri Üstüne Çekti

Kerem Bürsin geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlik sırasında dikkat çeken pek çok açıklamanın altına imza attı. Bunlardan bir tanesi de Influencer dediğimiz sosyal medya fenomenlerinin çevreye karşı duyarsızlıklarına olan şikayeti hakkındaydı.

Burada anlattık;

Kerem Bürsin'den Herkesi Kahkahalara Boğan Açıklama!

Kerem Bürsin'den Herkesi Kahkahalara Boğan Açıklama!

Ünlü oyuncu son dönemde bir ayağının İspanya'da olması ve yeni projeler hakkında gelen sorulara yanıt verdiği esnada bir muhabir kendisine, 'Hollywood’da yer almayı düşünüyor musunuz?” dedi.

Hollywood Beni Düşünüyor mu?

Hollywood Beni Düşünüyor mu?

Yakışıklı oyuncu Bürsin bu soruya, 'Hollywood beni düşünüyor mu? Onu soralım bence. Hepimiz burada Hollywood’u düşünüyoruz.' cevabını vererek orada bulunan herkesi kahkahalara boğdu.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
9
4
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın