Görüş Bildir
Haberler
Kendinizi Şımartmak İçin Evde Zahmetsizce Yapılacak Mutluluk Garantili 10 Aktivite

Kendinizi Şımartmak İçin Evde Zahmetsizce Yapılacak Mutluluk Garantili 10 Aktivite

Ecem Atalay
08.05.2021 - 06:45

Evde geçirdiğimiz zaman dilimlerinin giderek arttığı bu süreçte enerjinizi yükseltecek ve kendinizi iyi hissettirecek bu minik tüyoları kulağınıza küpe yapın 😉

1. Evde yapılacak en güzel aktivitelerden biri; kitap okumak.

Rafında okunmayı ekleyen ya da defalarca okusanız bile asla doyamadığınız o kitabı kapın. Yanına şöyle leziz bir içecek hazırlayın. Evin en rahat köşesine kurulun ve anın tadını çıkarın.

2. Tütsü yakıp hafif müzikler eşliğinde ruhunuzu dinlendirmek.

Tütsü, kokulu yağ ve mum gibi ürünleri evin çeşitli köşelerinde yakıp hafif müzikler dinleyerek ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebilirsiniz.

3. En sevdiğin diziyi izlerken abur cubur tüketmek.

Abur cubur ve film-dizi birlikteliğine kim hayır diyebilir? Hele ki modunuz düşükse ilk iş en sevdiğiniz film ya da diziyi açıp karşısına kurulun ve en sevdiğiniz atıştırmalıkların tadını çıkarmaya bakın.

4. Kendini ödüllendirip en sevdiğin yemeği sipariş etmek.

Artık yemek yapmaktan bıktıysan şimdi kendini ödüllendirme zamanı. Dışarı çıkamıyorsan bırak o sana gelsin. En sevdiğin yemeği sipariş et ve doya doya ye.

5. Güzel bir yüz maskesi yapıp bebeksi cildinin tadını çıkarmak.

Evde çok rahatlıkla yapabileceğiniz minik bakımlarla kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkün. Bakım deyince korkmayın sadece birkaç dakika bile yeter.

6. En sevdiğin şarkılar eşliğinde doyasıya dans etmek.

Fazla enerjiyi atmanın en güzel yolu en sevdiğin listeyi açıp hem şarkılara eşlik etmek hem de dans etmek. Tüm enerjinizi baştan aşağı yenileyebileceğiniz harika bir aktivite.

7. Evde yoga yaparak ruhunu dinlendirmek.

Profesyonel olmak şart değil. Aç internetten bir yoga videosu ve otur karşısına söylenilenleri yap, zihnini boşalt. Çok daha iyi hissedeceksin.

8. İşte size mükemmel bir zaman harcama aracı: puzzle yapmak.

Evde vakit geçirmek giderek zorlaşıyorsa bolca zaman harcayacağınız bir aktiviteye merhaba deyin. Son parçayı yerleştirmenin o hazzı... Anlayamazsınız..

9. Enerjinizi atmanızın bir başka yöntemi; spor yapmak.

Spor salonları kapandı diye karalar bağlamayın. Açılmasını beklemek yerine evdeki imkanlarınızla sporunuzu yapmaya devam edebilirsiniz. Bu aktivite sizi hem zinde hem de sağlıklı tutacaktır.

10. Yeni şeyler denemenin en eğlenceli yolu; yemek yapmak.

Aklınıza gelen her tarife çok kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz bu çağda mutfağa girip kendinizi şımartmaya ne dersiniz? Yemek yapmanın, yemek yemek kadar zevkli bir aktivite olduğunu keşfedin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
15
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın