Görüş Bildir
Haberler
Kendi Markanızı Yaratma Yolunda Size Çok Yardımcı Olacak 8 Program

Kendi Markanızı Yaratma Yolunda Size Çok Yardımcı Olacak 8 Program

08.08.2022 - 11:18

Kendi markanızı yaratma yolunda size çok yardımcı olacak programları sizin için listeledik. İyi okumalar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Canva

Canva

Canva, işinizi kişiselleştirip kitleye sunarken oldukça işinize yarayacak bir uygulama. Kendine has broşürler, sunumlar ve sosyal medya içerikleri tasarlamanızı sağlayan bu uygulama, vizyon ve misyonunuzu yansıtan profesyonel görünümlü ürünler ortaya çıkarmak için faydalanabileceğiniz uygulamalardan biri.

Hootsuite

Hootsuite
www.linkedin.com

Sosyal medya sayfalarınızı yönetmenizi sağlayan Hootsuite, rahat anlaşılabilen arayüzüyle istediğiniz içerikleri zamanlayıp plan yapmanıza olanak sağlayan oldukça başarılı bir uygulama.

Namechk

Namechk
enhancv.com

'Namechk', adından anlaşıldığı gibi, çeşitli uygulamalarda markanızın adının alınıp alınmadığını öğrenmenizi sağlayacak bir program. 98 farklı sosyal medya uygulamasında faaliyet gösteren Namechk sayesinde marka adınızın domain adresi için hangi alternatif isimleri kullanabileceğinizi de görebiliyorsunuz.

ClickFunnels

ClickFunnels

'Tüm satış ve pazarlama ekibini tek uygulamada toplayan' ClickFunnels, pazarlama stratejisini otomatik hale getiren ve e-mail cevaplamadan 'üyelere özel' alanlar yaratmaya kadar birçok konuda yardımcı olan oldukça kapsamlı ve işe yarar bir uygulama.

ActiveCampaign

ActiveCampaign

Markalaşma aşamasında dikkat etmeniz gereken konulardan bir diğeri, müşteriler ile kuracağınız ilişkiler. ActiveCampaign, bu süreci sağlıklı şekilde yönetmenize yardımcı olacak bir uygulama. Müşterilerle mail ve diğer kanallardan yaptığınız görüşmeleri takip edebildiğiniz, kendi e-mail platformu ile listeler oluşturabildiğiniz ve yeni bağlantılar kurabildiğiniz bu uygulama, işinizi oldukça kolaylaştıracak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Google Alerts

Google Alerts

Google Alerts, istediğiniz anahtar kelime hakkında bilgi almanızı sağlayan bir sistem. Bu program sayesinde istediğiniz kelimelerle alakalı bildirimler alabiliyorsunuz. Bu özelliği yeni kurduğunuz marka hakkındaki yorumları okumak için kullanabileceğinizi belirtmemize gerek yok. En iyi yanlarından biri ise Google'ın diğer servisleri gibi ücretsiz olması!

Google Analytics

Google Analytics

Listede yer verdiğimiz bir diğer Google ürünü olan Google Analytics, markanız için belirlediğiniz stratejinin ne kadar doğru olduğunu tespit etmenize yarayacak bir uygulama. Kullanıcıların hangi web sitesinden geldiği, hangi cihazdan internete bağlandığı, sitenize ne aratarak geldiği ve ne kadar vakit geçirdiği gibi bilgilere ulaşabildiğiniz bu uygulama, diğer Google servisleri gibi ücretsiz.

Asana

Asana

Asana, markanızı yönetirken yapacağınız takım çalışmalarında herkesin rollerini bölüştürüp görevlerini takip edebildiğiniz, ekip yönetiminde işinizi çok kolaylaştıracak harika bir uygulama. Asana'yı tarayıcı eklentisi olarak da, harici bir uygulama olarak da indirip kullanabilirsiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın