Görüş Bildir
Haberler
Kendi Falına Kendin Bak, 3 Gün İçerisinde Başına Neler Geleceğini Öğren!

etiket Kendi Falına Kendin Bak, 3 Gün İçerisinde Başına Neler Geleceğini Öğren!

Ebru Çiftçi
22.06.2018 - 15:29 Son Güncelleme: 23.06.2018 - 18:03

Gördüğün şekillere göre seni nelerin beklediğini söyleyeceğiz. Eğer bunu merak ediyorsan; 

Haydi testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi fincana dikkatli bir şekilde bak ve gördüğün şekli seç!

Şimdi fincana dikkatli bir şekilde bak ve gördüğün şekli seç!

Olmasını istediği dileğin gerçekleşecek!

Eğer kahve fincanında gözüne ilk çarpan kaplumbağa sembolüyse şanslısın! Çünkü bunun anlamı gerçekten çok güzel. Eğer uzun zamandır olmasını istediğin bir dileğin varsa bu çok yakın bir zamanda gerçekleşecek. Belki 3 gün bilemedin 2 gün bile olabilir. Sen bu dileğinin gerçekleşmesiyle birlikte çok sevineceksin. Çünkü gerçekleşen her ne ise senin önünü her anlamda açacak. Kendini daha iyi ifade edebileceksin. Bu dileğine ortak olan birileri daha var. Onlar da bu dileğinin gerçekleşmesine çok sevinecek ve bunu kutlamak isteyecekler. Ve hep birlikte eğlenceli bir gün geçireceksiniz.

Eline yüklü bir miktarda para geçecek!

Eğer kahve fincanında sekiz rakamını gördüyseniz çok şanslısınız! Çünkü bunun anlamı ileride yaşanacak şan, şöhret ve paradır. Çok yakın bir zamanda eline yüklü bir miktarda para geçecek. Bu para senin her anlamda rahata kavuşacağını ve mutlu bir yaşam sürdüreceğini simgeler. İki gün içerisinde bir haber alacaksın ve bununla birlikte bir görüşmeye gideceksin. O görüşme neticesinde seni güzel fırsatlar bekleyecek. Eline geçecek para da gittiğin görüşme ile ilgili olabilir. Anlayacağın seni bu üç gün içerisinde güzel haberler bekliyor. Bizden söylemesi. :)

Bu 3 gün içerisinde dikkatli olmanda fayda var!

Eğer kahve falında yılan sembolünü gördüyseniz açıkcası biraz dikkatli olmalısınız. Çünkü yılan sembolü çok iyiye işaret değildir. Etrafınızda sizin yüzünüze gülen fakat arkanızdan işler çeviren insanların olduğunu ve bu insanların size zarar verebileceğini söylemeliyiz. Etrafında ismi 'A' harfiyle başlayan bir arkadaşın senin ciddi anlamda kötülüğünü istiyor. O yüzden etrafındaki insanlara bir şey anlatırken çok dikkatli olmalısın. Eğer bir sırrını vereceksen bunu iyi düşün deriz. Çünkü seni o kadar fazla çekemeyen insan var ki resmen senin kötülüğünü istiyorlar. Kendine dikkat etsen iyi olur. Bizden söylemesi. :)

3 gün içerisinde eski sevgilinle tekrar görüşeceksin!

Eğer kahve fincanında konuşan iki insan gördüysen, seni bazı gelişmelerin beklediğini söylemeliyiz. Bu üç gün içerisinde telefondan alacağın bir mesajla birlikte harekete geçebilirsin. Telefondan alacağın mesaj eskiden sürekli birlikte olduğun bir kişiden gelebilir. Hatta bu kişi eski sevgilin olabilir. Onunla tekrardan bir konuşma gerçekleştirebilirsin. Ve eski konular tekrardan gündeme gelecek. Sen bu duruma çok sevineceksin. Çünkü eskiye dair bir şeyler kalmıştı içinde. Ve bir türlü atamıyordun. Bu konuşma sana da ona da iyi gelecek. Hadi bakalım, iyi günler seni bekliyor!

Seni yeni bir aşk bekliyor!

Eğer fincanda gözüne ilk çarpan figür 'M' harfi ise hayırlı bir iş seni bekliyor demektir. Çünkü 3 gün içerisinde kalabalık bir ortama gireceksin. Bu ortamda farklı insanlar olacak. Ve birkaç kişi ile tanışma fırsatı yakalayacaksın. Aralarında olan ve seni gerçekten etkileyecek bir kişi var. Bu kişinin ya isminin baş harfi 'M' ya da isminin içinde bu harf bulunuyor. Bu kişi seni gördüğü andan itibaren kalbini sana kaptırabilir. O kadar etkili bakacak ki sen bile gözlerini onun gözlerinden alamayacaksın. Kısacası senin için yeni bir aşk doğuyor. Bizden söylemesi. :)

Güzel gelişmelerin olacağı bir haber alacaksın!

Eğer kahve fincanında gözüne ilk çarpan şey kuş  figürü ise çok şanslısın! Çünkü uzun zamandır beklediğin bir haber senin kapına kadar gelecek. Hatta bugün ya da yarın bu müjdeli haberi alabilirsin. Alacağın haberle birlikte seni yeni gelişmeler bekleyecek. Hayatında birtakım şeyler değişecek. Bu değişim ilk olarak bir seyahat ile birlikte gerçekleşecek. Bulunduğun yerden farklı bir yere gideceksin. Aslında bu senin kariyerin için önemli bir adım olacak. Gideceğin yerde tanıdığın bir kişiyle birlikte bir eve çıkacaksınız. Ve hayatına orada devam edecek gibisiniz. Bizden söylemesi. :)

Bolluk, bereket ve kısmet dolu günler seni bekliyor!

Eğer kahve fincanında gözüne ilk çarpan sembol balık ise gerçekten çok şanslısın! Çünkü balık demek bolluk, bereket ve kısmet demektir. Senin üç gün içerisinde eline gelecek fırsatları çok iyi değerlendirmen gerekiyor. Çünkü bu fırsatlar insanların ayağına bir kere gelir. Ve geri gelmesi epey bir zaman alabilir. Bundan birkaç gün sonra senden hoşlanan ve sana olan duygularını dile getiren birisiyle karşı karşıya kalacaksın. Bu durumda sen şaşkına döneceksin ama vakit geçirdikçe sen de o kişiye karşı bir şeyler hissedeceksin. Kısacası seni her anlamda güzel günler bekliyor. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni düşmanın olarak gören birileri var!

Seni düşmanın olarak gören birileri var!

Eğer kahve fincanında gözüne ilk çarpan figür ejderha ise açıkcası biraz dikkatli olmalısın. Çünkü ejderhanın faldaki anlamı çok da iyi değil. Genelde sizi düşmanı olarak gören ve size zarar vermek için fırsat kollayan birine işaret eder. Ve bu kişiler aklına bile gelmeyecek kişiler olabilir. Yani etrafındaki insanlara o kadar dikkat etmelisin ki her an savunmada olmanda fayda var. Çünkü en yakınım dediğin insan sana zarar vermek isteyebilir. Bunu eminiz ki sen de istemezsin. O yüzden attığın her adımı dikkatle atmalı, başıboş davranmamalısın. Özellikle bu üç gün içerisinde daha dikkatli olmalısın. Bizden söylemesi.

Sana nazar değdiren insanlar var!

Sana nazar değdiren insanlar var!

Eğer kahve fincanında göz figürü görüyorsan, kendine çok dikkat etmelisin. Etrafında senin hakkında konuşan çok fazla insan var. Onlar senin hep yüzüne gülüyor fakat arkandan konuşuyorlar. Çünkü seni gerçekten çekemiyorlar. yaptığın her işin altından başarıyla kalkışın onları çileden çıkarıyor. Ve o kadar kötü bakıyorlar ki resmen nazar değdiriyorlar. Bu üç gün içerisinde kendini ortamlarda çok fazla gösterme deriz. Çünkü seni görenler resmen sana kem gözlerle bakıyor. O yüzden kendini bu kişilerden korumalısın. Bizden söylemesi. :)

Bundan sonra mutlu bir yaşantıya adım atacaksın!

Eğer kahve fincanında bir göl gördüysen bu senin için çok çok iyi bir anlama gelmektedir. Çünkü bunca zamandır üzüldüğün şeylerden kurtulacağına ve artık mutlu bir yaşantıya adım atacağına işaret eder. Bu üç gün içerisinde başına gelecek bir olayla birlikte tüm bu kötülüklerden kurtulacaksın. Adeta hayatına yeni bir sayfa açacak ve her şeyi geride bırakacaksın. Bu senin isteğin dışında olacak. Yani spontane gelişecek bir olay. Ve sen gerçekten kendini çok şanslı hissedeceksin. :)

Hayırlı işlerin seni beklediğini söylemeliyiz!

Eğer kahve fincanında gözüne ilk çarpan figür dağlarsa bu iyiye işarettir. Çünkü kahve falında görülen dağ aslında hayırlı işlerin olacağını ve senin yüksek makamlarda söz sahibi olacağına işarettir. Sen de önümüzdeki üç gün içerisinde bir sınava gireceksin. Ve bunun sonucunda güzel yerlere geleceksin. İleride gerçekten çok saygın bir insan olacaksın. Bu senin için çok ama çok önemli bir durum. Kendini o kadar güzel geliştireceksin ki nasıl yükseldiğini sen bile anlayamayacaksın. :)

Pusuda bekleyen düşmanların var!

Eğer kahve fincanında gözüne ilk çarpan figür tilki ise bu senin çok alçak gönüllü bir insan olduğunu gösterir. O kadar iyi niyetli bir insansın ki etrafındakiler bunu resmen suistimal ediyor. Sen yakınındaki insanlara bu üç gün içerisinde çok dikkat etmelisin. Çünkü seni üzmek isteyen ve pusuda bekleyen yakın arkadaşların olabilir. O yüzden etrafındaki insanlara karşı çok ama çok dikkatli olmalı, herkese iyi davranmamalısın. Bizden söylemesi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
397
332
190
187
93
90
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın