Görüş Bildir
Haberler
TV
Kendi Düşen Ağlamaz 6. Bölüm İzle: Kendi Düşen Ağlamaz Son Bölüm Tek Parça Full İze

Kendi Düşen Ağlamaz 6. Bölüm İzle: Kendi Düşen Ağlamaz Son Bölüm Tek Parça Full İze

Bahadır
28.07.2023 - 10:48

TRT 1'in yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, dün akşam altıncı bölümüyle seyirciyle buluştu. Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar ve Enes Koçak gibi yetenekli oyuncuların başrolde yer aldığı dizi, sevenleri tarafından ilgiyle takip edildi. Kendi Düşen Ağlamaz'ın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; 6. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendi Düşen Ağlamaz 6. bölüm

Kendi Düşen Ağlamaz 6. bölüm

Son haftaların en popüler dizilerinden biri olan Kendi Düşen Ağlamaz'ın heyecan dolu altıncı bölümü, izleyicilerin nefesini kesmeye devam etti.

Kendi Düşen Ağlamaz son bölümde ne oldu?

Kendi Düşen Ağlamaz son bölümde ne oldu?

Alize, Tuğçe'nin oyununu gördükten sonra hemen harekete geçip Serkan'la evliliğini herkese duyurdu. Olaylara karşı daima dik durmaya çalışan Alize, yalnız kaldığında yaşananların gerçek ağırlığını anlamaya başlamıştı. Bu süreçte, Serkan da Alize'nin yanında olmak için destek veriyordu. Ancak Alize'nin arkadaşları, yaşananları anlamlandırmakta güçlük çekiyordu. Neden evliliğini sakladığını ve Tuğçe'nin de neden böyle bir plana başvurduğunu anlam veremiyorlardı.

Alize, arkadaşlarına karşı mahcup olmasına rağmen Tuğçe'ye karşı içten bir kızgınlık ve kırgınlık taşıyordu. Ancak onun özür dilemesi halinde, Alize affetmeye hazırdı. Çünkü Alize, içinde büyük bir değişim yaşamaya başlamıştı. Artık yakınları mutlu olsun istiyordu ve ne olursa olsun mutluluğun bu yolda olduğuna inanıyordu. Nurettin ve Sinem de, Alize'nin değişimiyle ikna olarak nişan hazırlıklarına başlamaya karar verdiler.

Kendi Düşen Ağlamaz son bölüm izle

Kendi Düşen Ağlamaz son bölüm izle

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 6. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın