Görüş Bildir
Haberler
Genç Yıldız Kenan Yıldız'a Barcelona Talip Oldu: Kenan Yıldız Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Takımda Oynuyor?

Genç Yıldız Kenan Yıldız'a Barcelona Talip Oldu: Kenan Yıldız Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Takımda Oynuyor?

Alman devi Bayern Münih forması giyen Kenan Yıldız’a, Barcelona’nın takip olduğu iddia edildi. Bayern Münih’in altyapısında oynayan Kenan Yıldız, Türkiye 17 yaş altı takımının da yıldızları arasında yer alıyor. Alman Sport1'in haberine göre; maddi zorluklar yaşayan Barcelona’nın yaptığı gençleştirmek operasyonun en önemli hedeflerinden bir de Kenan Yıldız olacak. Peki, Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında? İşte sosyal medyada gündem olan Kenan Yıldız’ın hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alman Sport1'in haberine göre; Barcelona, Bayern altyapısında oynayan ve Türkiye 17 yaşaltı milli takımında oynayan Kenan Yıldız ile anlaşmaya çalışıyor. Barça, sezon sonunda Bayyera ekibiyle sözleşmesi bitecek olan genç oyuncuya gelecek planlarını anlattı ve iknaya çalıştı. Barcelona ilk olarak Kenan Yıldız'ı B Takımı'na alacak ve kademeli olarak birinci takıma çıkaracak. Bayern Münih ise geleceğin yıldızları arasında gösterilen hücuma dönük orta saha oyuncusunu elinden kaçırmak istemiyor. (Ntvspor)

Kenan Yıldız Kimdir?

Kenan Yıldız Kimdir?

4 Mayıs 2005 doğumlu olan Kenan Yıldız’ın hem Alman hem de Türk pasaportu (Baba Türk, Anne Alman) bulunuyor.

İsmi daha önce Ajax ve Juventus ile de anılan Kenan Yıldız, Bayern Münih 17 yaş altı takımıyla 7 maçta 4 gol attı. 19 yaş altı takımında ise 5 maçta 1 gol kaydetti. 16 yaşındaki oyuncu, her iki ligde ise 8 asist yaptı. 

UEFA Gençlik Ligi'nde ise 3 maça çıkan Kenan Yıldız, Türkiye 17 yaşaltı milli takımıyla da 7 maça çıktı ve 1 gol attı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?