Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu Açıkladı: ‘Baskılar, Tehditler Geliyor ama Vız Gelir Tırıs Gider’

Kemal Kılıçdaroğlu Açıkladı: ‘Baskılar, Tehditler Geliyor ama Vız Gelir Tırıs Gider’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin’de katıldığı açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, “İster beşli çete olsun, ister uyuşturucu baronları olsun kökünü kazıyacağım” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Güzel Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz’

‘Güzel Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz’

Mersin Büyük Şehir Belediyesi’nin düzenlediği toplu açılış töreninde konuşan Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkan şu şekilde;

“Hiç endişe etmeyin, Millet İttifakı olarak bu ülkeye gerçek anlamda adaleti, hukuku getireceğiz. En ufak bir endişeniz olmasın. Biz onlar gibi değiliz. Biz toplumda asla ve asla ayrımcılık yapmayız. Bu ülkede bayrağımızın altında herkesin huzur içinde yaşamasını isteriz. Beraber yaşayalım deriz. Ve birlikte yaşamaktan onur, kıvanç duyarız. Hiç kimseyi kimliğinden, yaşam tarzından ötürü, hiç kimseyi başka bir nedenle asla ve asla ayrımcılık yapmadan kucaklayacağız. Bundan emin olmanızı isteriz. Beraberce yaşayacağımız güzel bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz.”

‘Tüm hepsinin kökünü kazıyacağım’

‘Tüm hepsinin kökünü kazıyacağım’

“Yeniden inşa edeceğiz derken neyi kastediyorum? Devletin yapılanmasında ciddi bir çürümenin olmadığını biliyoruz. Mafyanın devlet yönetiminde zaman zaman etkili olduğunu da biliyoruz. Bazı grupların, iktidar sahipleri ile birlikte fotoğraflar çektirdiğini de biliyoruz. Emin olun ister adı beşli çete olsun ister adı uyuşturucu baronları olsun bu ülkede tamamen kökünü kazıyacağım.”

‘Baskı ve tehditler geliyor’

‘Baskı ve tehditler geliyor’
İçeriğin Devamı Aşağıda

“Bu ülkede görev yapan onurlu kamu görevlileri var. Eğer siz görevini yapan polis arkadaşa, 'Arkadaş, uyuşturucu baronlarını yakala' derseniz hiç kimse engel olmayacak diye güvence verirseniz hepsini tek tek yakalar ve getirir. Ama iktidar sahibi, uyuşturucu baronu ile fotoğraf çektiriyorsa uyuşturucu baronlarını hapishanelerden çıkarıyorsa, uyuşturucu baronlarının sırtını sıvazlıyorsa bunlar olmaz. Biz neyimize güveniyoruz, bir tek şeye; hesabını vermeyeceğimiz hiçbir şey yok. Her şeyin hesabını veririz. Yüce Allah’tan başka korkacak hiçbir şeyimiz yoktur bizim. Elbette ki baskılar, tehditler geliyor. Bunların hepsi olur ama şunu bilin, vız gelir tırıs gider. Asla ve asla ödün vermeyeceğiz.”

Bu haber de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
9
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Konuşma ve vurgusunda hep Ben yaparım ben ederim var... .... Reis'den bir farklı yok... ..... 🤪🤪🤪