Görüş Bildir
Haberler
Kebapçıda yüzüne asit dökülen Y.K gözünü kaybetti

Kebapçıda yüzüne asit dökülen Y.K gözünü kaybetti

İsa Artar
03.11.2015 - 20:29

Kebapçıda yüzüne asit dökülen Y.K gözünü kaybetti

İstanbul Ataşehir’de Develi Kebapçısı’nda çocukların üzerine asit atılmasının ardından asit dökülen Y.K bir gözünü kaybetti.

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren 3 yaşındaki Y.K.’nın bir gözünü tamamen kaybettiği öğrenildi.

Kök hücre tedavisi yapılan diğer gözünün akıbeti ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Cihan Araçman’ın her şeyi önceden planladığı ortaya çıktı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Araçman,  çocuğu hastanede ziyaret etmiş. Şüpheli 4 gün boyunca günlük hayatına devam etmiş.

Olay nasıl olmuştu?

Polisin açıklamasına göre; uluslararası bir teknoloji şirketinde pazarlama müdürü olarak çalışan Cihan Araçman, cuma günü kendi ve eşinin ailesini yemeğe davet etti. Ertesi akşam aile Ataşehir’deki Develi Kebap’ta buluştu. Araçman, yemek devam ederken oğlu ile 3.5 yaşındaki yeğeni Y.K.’yı oyun odasına götürdü. Sonra masaya dönen Araçman, 20.45’te “Tuvalete gidiyorum, çocuklara da bakayım” diyerek ayrıldı.

Oyun odasına giden Cihan Araçman’ı görevli P.A., galoş giymesi için uyardı. Araçman, bir şey söylemeden içeri girdi. Cebinden çıkardığı diş macunu tüpündeki sıvıyı yeğeni Y.K.’nın üzerine püskürttü. Y.K.’nın yanında bulunan 2 çocuğa da sıvı sıçradı. Araçman, daha sonra sakin tavırlarla tekrar masaya dönerek sohbete başladı. Bu sırada oyun odasından çığlıklar yükseldi. Oğlunun ağladığını duyan I.G. koşarak oyun odasına gitti. (dha,hürriyet,politikhane)

Politikhane

Asit atan ruh hastasının Twitter’ı kibir dolu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cihan Araçman twitter'ı

Cihan Araçman twitter'ı
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0