Görüş Bildir
Haberler
KDV İndirimi Sonrası Sorunlarımız Yarıya İniyor: Cem Küçük'e Göre Ülkede İki Sorun Var!

KDV İndirimi Sonrası Sorunlarımız Yarıya İniyor: Cem Küçük'e Göre Ülkede İki Sorun Var!

Cem Küçük, her konuda tartışmaların 'uzman ismi' olarak yorumları ile takip ediliyor. Ekonomi konusunda da daha önce birçok açıklaması öne çıkmıştı. Son açıklamasında ise KDV indirimini öne çıkararak marketleri işaret eden Küçük, bir sorun daha olduğunu onun da çözülmesiyle ülkedeki sorun kalmayacağını öne sürdü. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'İki sorun gitti mi, sorun kalmıyor'

'İki sorun gitti mi, sorun kalmıyor'

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Türkiye'de enflasyonun ve hayat pahalılığının en önemli iki sorun olduğunu savunarak, 'Bu iki sorun gitti mi sorun kalmıyor' dedi. 

Temel gıdadaki KDV oranının yüzde 8'den yüzde 1'e düşürüldüğünü hatırlatan Cem Küçük şu ifadeleri kullandı:

'Milletin şu an canını sıkan iki olay var. Birincisi yüksek elektrik faturaları. İkincisi gıda fiyatları... Yani hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon. Zaten bu iki sorun gitti mi, sorun kalmıyor. 

Hükûmet zincir marketleri ve tedarik zincirini ciddi şekilde kontrol etmeli. Yıllık maliyetler belli. Hadi yüksek enerji faturalarından şikâyetçiler tamam. Ama onun üzerinden de fazla zam yapanlar var. Hükûmet o bakımdan bu işin kontrolünü sıkı yapmalı. 

Herkes elini taşın altına koymalı. Yüzde 7’ye ilaveten, marketler de yüzde 7 indirse millet rahatlar. Marketlerin iyi niyetini şimdi göreceğiz.' 

Bu içerikler de ilginizi çekebilir...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın