Görüş Bildir
Haberler
Kayserispor 0-1 Trabzonspor

Kayserispor 0-1 Trabzonspor

Enver K.
14.09.2015 - 23:01

Tolunay Kafkas: "Biraz acemiyiz"

Trabzonspor'a sahasında 1-0 kaybeden Kayserispor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu:

'İlk devre oldukça dengeli geçti. Oyunu belli bir alanda karşılamayı planlıyorduk. Başarılı da olduk. İlk devre karşılıklı ataklarla geçti. İkinci yarı değişikler sonrası topu daha iyi kullanacağımız 67-68'den sonra belli oldu. Final paslarını iyi veremedik. Geliştirmemiz gereken önemli noktalardan bir tanesi bu. Biraz acemiyiz. Takım iyi yolda. Acemiliği üzerimizden atınca daha iyi yerlere geleceğiz die düşünüyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şota: "Trabzonspor'un güçlü bir kadrosu var"

Trabzonspor'da Teknik Direktör Shota Arveladze, 1-0 kazanılan Kayserispor maçından sonra Lig TV mikrofonlarına konuştu.

Shota şunları söyledi:

'İyi mi değişiklikler yaptık? Direkt söyle... Allah razı olsun. Trabzonspor'un güçlü kadrosu. Başlayan, başlamayan etkili olacak tabii. Puanlar zor geliyor. İlk yarı kapalı bir oyundu. 2-3 net pozisyon oldu. Son pas veremedik, son vuruş olmadı. Ama çok önemli 3 puan aldık. Cardozo'nun kalitesini kimse tartışmıyor. Santrfor'un işi budur. İyi pas atıyorlar o da gol atıyor. Herkesi tebrik ediyorum.'

Trabzonspor, Kayserispor deplasmanından Oscar Cardozo'nun attığı golle 3 puanla döndü.

İlk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda Trabzon'a üç puanı getiren golü Oscar Cardozo kaydetti. 87. dakikada sağ kanattan gelişenTrabzonspor atağında Özer'in ceza alanına ortasında Marin'in dokunduğu topa kale sahası içinde tek vuruşu yapan Cardozo topu ağlara gönderdi. 0-1

90 dakika Karadeniz ekibinin 1-0 üstünlüğüyle son buldu. 

Bu skorla Trabzonspor 10 puana yükseldi ve haftayı 2. sırada bitirdi. Kayserispor ise 5 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Trabzonspor evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Kayserispor ise Gaziantepspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Maçın 58. dakikasında ilginç anlar yaşandı! Simic'in hareketine hakem Hüseyin Göçek doğru karar vererek 'geri pas' dedi. Ancak Kayserisporluların itirazı, kararı değiştirmese de Erkan Zengin topu rakibine verdi!

Kadir Has Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 58. dakikasında Kayserispor kendi yarı sahasının sol kanadından bir taç atışı kullandı. Kayserisporlu Marko Simic, üzerine gelen topu önce diziyle havalandırıp sonra da kafasıyla kalecisi Hakan Arıkan’a gönderdi. Hakan da topu eliyle tutunca, hakem Hüseyin Göçek geri pas kararı nedeniyle endirekt serbest vuruşu işaret etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu tartışmalı karar sonrasında özellikle Kayserisporlu futbolcular ve saha kenarındaki teknik heyet hakem Hüseyin Göçek’e yoğun şekilde itiraz ederken, Marko Simic’in diziyle havalandırarak kafasıyla verdiği pas, kural gereği geri pas sayıldı ve hakem kararını değiştirmedi.

Ancak ilginç pozisyon bu kadarla da sınırlı kalmadı. Hakemin endirekt serbest vuruş kararı sonrası topu yere koyan Trabzonsporlu futbolcu Erkan Zengin, Kayserisporlu futbolcuların önünden çekilmesini istedi. Erkan, bu vuruşu topu yavaşça Kayserispor kalecisi Hakan Arıkan’a yuvarlayarak kullanırken, hem tüm stattan alkış aldı, hem de sahalarda belki de daha önce görülmemiş bir olaya imza attı.

Şampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0