Görüş Bildir
Haberler
Kayahan'ın Kızı Beste Açar 'ın Olaylı Boşanması ve Ortaya Atılan İhanet İddiaları...

Kayahan'ın Kızı Beste Açar 'ın Olaylı Boşanması ve Ortaya Atılan İhanet İddiaları...

CansinA
18.02.2022 - 18:18

Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden merhum sanatçı Kayahan'ın 47 yaşındaki kızı Beste Açar, Oksal Erev ile sancılı bir boşanma süreci geçiriyor. Oksal Erev'in boşanacaklarını açıklamasının ardından, Beste Açar bu duruma sinirlenerek şok bir hamle yaptı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Ragıp Savaş ile çekilmiş bir videosunu paylaşan Açar, ardından eski eşi Tayfun Duygulu'yu sosyal medyadan takip etmeye başladı. Birlikteliklerini sonlandırmaya hazırlanan çiftten karşılıklı olarak ağır iddialar ve hamleler gelmeye devam ediyor. İşte yaşananlar ve tarafların birbirleri hakkında yaptıkları paylaşımlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kayahan'ın kızı Beste Açar, Oksal Erev ile olan birlikteliğini sonlandırırken taraflar birbirleri hakkında paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Beste Açar ve Oksal Erev'in karşılıklı olarak yaptığı paylaşımlar magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte tarafların birbirleri hakkındaki iddiaları ve olay olan paylaşımlar...

Beste Açar'ın Açıklaması

Beste Açar'ın Açıklaması

Birlikteliklerini noktaladığını bu sözlerle duyuran Beste Açar, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Ragıp Savaş ile birlikteyken canlı yayın açmış ve samimi hallerinin üzerine Savaş'ı 'Canlı yayın açtım dikkat et' diyerek uyarmıştı. Aynı zamanda eski eşi Tayfun Duygulu'yu takip etmeye başlayan Açar dikkatleri üzerine çekti. Tüm bu olanların üzerine Oksal Erev'den karşı atak geldi.

Oksal Erev'in Açıklaması;

Oksal Erev'in Açıklaması;

Beste Açar'ın kendisinden ayrılmadığını, ilişkilerini kendisinin bitirdiğini söyleyen Erev, paylaşımında Beste Açar'ın suçlamaları açıklamasını istediğini aksi takdirde kendisine verdiği mühlet son bulduktan sonra Beste Açar'dan ayrılma sebeplerini tek tek açıklayacağını ve sokağa çıkacak yüzünün kalmayacağını belirtti.

Beste Açar, Diğer Paylaşımlarını Silse de Eski Eşi Tayfun Duygulu ile Olan Bu Fotoğrafını Hesabında Paylaştı

Beste Açar'ın Paylaşımının Ardından Oksal Erev'den Başka Bir Hamle Daha Geldi

Beste Açar'ın Paylaşımının Ardından Oksal Erev'den Başka Bir Hamle Daha Geldi

Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek üzerinden Beste Açar hakkında bir paylaşım yapması sevenlerinin dikkatini çekti. Yapılacak hamlelerin çirkinleşmemesini umarak olayı kendi aralarında çözebilmelerini diliyoruz.

İlgili haberler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın