Görüş Bildir
Haberler
Kavimler Göçü Olsa Nereye Gidersin?

etiket Kavimler Göçü Olsa Nereye Gidersin?

Trex
05.12.2015 - 11:35

Kavimler göçerken senin yerinde durman olmaz elbette. Kavimler göçüyor. Peki sen nereye gidersin? İskandinavya, Latin Amerika, Antarktika....

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi yaş aralığındasın?

1. Öncelikle hangi yaş aralığındasın?

2. Sen bir şehir olsan hangisi olurdun?

3. Peki sen bir süper kahraman olsan neyle mücadele ederdin?

4. Bir gün diktatör olsan hangi şımarıklığı yapmak isterdin?

5. Sabah ağzından çıkan ilk kelime(ler) çoğunlukla nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki nasıl uyumayı daha çok seversin?

7. Hangisiyle selfie çekmek isterdin?

8. Sen bir ülke olsan bayrağında ne olurdu?

9. Son olarak imkanın olsaydı hayatta bloklamak ve sonsuza kadar görmek istemediğin insan tipi hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İskandinavya!

İskandinavya!

Verdiğin cevaplara göre senin aradığın şey: Huzur ve doğayla baş başa kalmak. Aradığın her şey İskandinavya'da mevcut. Senin gibi açık görüşlü  ve insanların fikirlerine değer veren birinin ilk Kavimler Göçünde soluğu alacağı yer İskandinavya'da bir dağın yamacı olmalı.  İnsanlığın ulaşmak istediği idealin ne olduğunu en iyi bilenlerdensin ve orada hiç pişman olmayacaksın :)

Batı Avrupa!

Batı Avrupa!

Verdiğin cevaplara göre senin aradığın şey: Sürprizlere kapalı planlı programlı bir hayat.  Aradığın her şey Batı Avrupa'da mevcut.  Yalnız kalmayı seviyorsun ve yalnız kalınca bundan çok şikayet eden biri değilsin çünkü kendini müzik, sinema ve kitaplarla oyalayabiliyorsun. Kavimler Göçüyle bambaşka bir yere gidiyorsun :)

Kuzey Amerika!

Kuzey Amerika!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Kuzey Amerika'ya göç etmelisin. Gelişmişlik seviyesi çok yüksek toplum, muhteşem doğa, küçük sevimli hayatların kurulabileceği yerleşim birimlerinin yanı sıra isteyen hızlı şehir yaşamı...   Ne ararsan var! Senin gibi bir yere saplanıp kalmayı sevmeyenler için en ideal göçülecek yer Kuzey Amerika!

Latin Amerika!

Latin Amerika!

Verdiğin cevaplara göre senin doğrudan Latin Amerika'ya göç etmen gerekiyor. Sıcak hava, sıcak insanlar, leziz meyveler, muhteşem sahiller hepsi ama hepsi Latin Amerika'da! Sen zora gelmeyi pek sevmiyorsun. Sen rahat olması gereken birisin. Rahatsız etmeyen bir öğleden sonra sıcaklığı üstüne akşam da eğlenceli bir ortam... Daha ne olsun? Kavimler Göçü başlayınca Latin Amerika'ya gidiyorsun!

Uzak Doğu!

Uzak Doğu!

Verdiğin cevaplara göre olgunluğun ve sakinliğinle ilk Kavimler Göçünde gitmen gereken yer Uzak Doğu! Her şeye ve herkese ayrı ayrı değer veriyorsun. Hepsinin senin için farklı bir anlamı var. Duyarlısın ve özenlisin. Olman yer kesinlikle Uzak Doğu!

Antarktika!

Antarktika!

Verdiğin cevaplara göre insanlardan bıkmışsın! Seni öyle darlıyorlar, öyle bunaltıyorlar ki hepsini bloklamak istiyorsun ama internetteki teknolojik imkanlar henüz gündelik yaşamımızda yok :) İlk Kavimler Göçünde gitmen gereken yer kesinlikle Antarktika! Çok az insanla, medeniyetin tüm karmaşasından uzak, yalnız ve mutlu olacaksın. Tek sorun soğuk hava ama senin sıcaklığın yeter ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
726
283
94
71
37
27
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

kavimler göçü olsa "siz gidin ben bişiy unuttum çadırda" der ekerim herkesi , ne gidicem lan cehennemin dibine gitsinler kafa dinlerim tek başıma -.-

onuryavuztekin

ANTARTİKA YAŞASINNN vuuv

Enda

biz göç etmeyiz, ettiririz..