Görüş Bildir
Haberler
Kate Upton Game of War'un Yüzü Oldu

Kate Upton Game of War'un Yüzü Oldu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüksek bütçesiyle dikkat çeken mobil arenanın yeni oyunlarından Game of War: Fire Age'in yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda ise tanıdık bir isim var.

Ünlü mobil oyun geliştiricilerinden Machine Zone'un yeni oyunu Game of war: Fire Age'in yayınlanan yeni fragmanı oldukça ses getirdi. Ses getirmesinin sebebi ragmanda ünlü model Kate Upton'ın yer alması oldu.

Reklamda, oyunun da ögelerinden biri olan Athena'yı canlandıran Kate Upton, böyle bir oyunun parçası olmaktan mutlu olduğunu ve oyunu oldukça iyi bulduğunu söyledi.

Machine Zone'un yaklaşık 40 milyon dolar yatırım yaptığı Game of War: Fire Age'in oyunundan beklentileri oldukça yüksek. Özellikle pazarlama açısından Kate Upton gibi ünlü bir ismi öne çıkarmaları ve fragmanı televizyonlarda yayınlatmaları sektörün ne kadar ilerlediğini de gözler önüne seriyor.

Yaklaşık 30 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan yapım, iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuluyor. İlerleyen zamanlarda diğer platformlar için çıkıp yapıp yapmayacağı ise hala belirsizliğini koruyor

  • Shiftdelete / Serkan Levent

Game of War: Live Action Trailer Commercial ft. Kate Upton

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0