Görüş Bildir
Haberler
Katarsis'e Konuk Olan Selin Ciğerci Samimi Açıklamalarda Bulundu! Ciğerci Çocuk İçin Harekete Geçti...

Katarsis'e Konuk Olan Selin Ciğerci Samimi Açıklamalarda Bulundu! Ciğerci Çocuk İçin Harekete Geçti...

Müge Kakşi
16.04.2021 - 18:32

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci  Youtube'da Katarsis adlı programı sunan Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. Ciğerci programda birbirinden samimi itiraflarda bulundu. Futbolcu eşi Gökhan Çıra ile beraber çocuk sahibi olmak isteyen Ciğerci gerekli başvurularda bulunduklarını söyledi. Selin Ciğerci'nin röportajı sosyal medyada gündem oldu. İşte Selin Ciğerci'nin dikkat çeken açıklamaları ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selin Ciğerci Çocuk Hazırlığında

Selin Ciğerci Çocuk Hazırlığında

Ünlü fenomen Selin Ciğerci, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Ciğerci, burada evlat edineceğini açıkladı. Ünlü fenomen, Zeytinburnu’nda bir gecekonduda büyüdüğü yılları da ilk kez anlattı.

Futbolcu Gökhan Çıra ile evli olan Selin Ciğerci, 'Çocuk sabihi olacak mısınız' sorusuna, ‘’Çocuklarım olursa hayatım tamamlanır gibi hissediyorum. Artık evladım olsun istiyorum. Şimdi çocuk evlat edinmek istiyorum' dedi.

Ciğerci, 'Eşim ile birlikte başvurularımızı yaptık. Önceliğimiz iki çocuk. İkiz olabilir. Yurt dışında başvuru yaptık. Onları eğitmek istiyorum, okullara göndermek istiyorum. Hayatım onlar olsun istiyorum' yanıtını verdi.

Gökhan Çıra ile evliliğinden bahseden Ciğerci, 'Eşim ile çok mutluyum. Hayatımın güzel bir dönemindeyim. Ben ruhumu bedenime uydurduğum günden beridir çok mutluyum ve hayatımın en güzel dönemindeyim. Eşime çok aşığım. Aramızda sevgi, saygı, aşk ve koruma içgüdüsü var. Birbirimizin her şeyiyiz. Asla küs uyumuyoruz. Onu çok seviyorum. Dünya bir yana kocam bir yana. O benim hem babam hem eşim hem de dostum. Onu öperek uyandırmak ve onunla ilgilenmek çok hoşuma gidiyor. İyi ki hayatımda var' ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci'den Samimi İtiraflar

Selin Ciğerci'den Samimi İtiraflar

Selin Ciğerci, 'Çocukluğumda beni büyüten kişi babaannem oldu. Babaannem daha çok annem gibiydi. İki tane annem varmış gibi hissediyordum hep. Babam ise hiç yoktu. Sabah evden çıkar gece gelirdi. Tam bir işkolikti. Gecekonduda büyüyorduk ama her şeyimiz vardı şükürler olsun. Babam bizi bakmak için elinden geleni yapıyordu. Kendimden beş yaş küçük bir de erkek kardeşim vardı. Güzel bir aileydik. Yaşım ilerledikçe eksikliğimi hissetmeye başladım. Ruhumun üstünde bana ait olmayan bir beden taşıyordum' sözleriyle  İstanbul'un Zeytinburnu semtinde bir gecekonduda büyüdüğü  yılları anlattı.

Ciğerci, 'Saçını toplamak ve kız arkadaşlarıyla oynamak isteyen bir çocuk oldum. Anne olmak istiyordum. Belli bir yaşa kadar bu durum böyle devam etti sonra ruhumu bedenime uydurdum. Bu durumda da hep örf ve adetlerine uygun iyi bir anne olmak istedim. İnançlı, saygılı, güzel ve ideal bir dünya kurmak istedim kendime. Allah bunu bana verdi. Küçüklüğümde yaşadığım o çocuk, mutsuz bir çocuktu. Benim ruhumu yansıtan şeyler yaşamadım çocukluğumda. Hep sabredip güçlü olmam gerektiğini biliyordum. Böyle devam etti’’ dedi.

 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın