Görüş Bildir
Haberler
Katar 1-2 Türkiye

Katar 1-2 Türkiye

Fatih
13.11.2015 - 18:37 Son Güncelleme: 13.11.2015 - 21:30

"Oyuncularım beni yanıltmadı"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim Katar ile oynanan özel maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon Brezilya ile oynanan ve 4-0 Sambacıların galibiyeti biten maçı unutmadıklarını söyleyen Fatih Terim, geçen seneden bugüne 10 maçta 8 galibiyet aldıklarını söyledi.

'Oyuncularım beni yanıltmadı'

Fatih Terim, 'Fiyakanızın bozulmaması için galibiyet, galibiyettir. Her zaman daha iyidir.Oyuncularım beni hiç yanıltmadı. Katar'ın iyi bir takım olduğunu söylemiştim size. Emre Taşdemir istikbalde çok şey beklediğimiz oyuncu. O bölgede 4 iyi ismimiz var. Cenk Tosun iyi gidiyor. İnşallah daha iyi olacak' ifadelerini kullandı.

FutbolArena

Kaynak: http://www.futbolarena.com/haber/2160...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Katar 1-2 Türkiye

Katar 1-2 Türkiye

Katar ile tarihinde ilk kez karşılaşan ay-yıldızlılarımız, Yunus Mallı ve Atınç Nukan'ın ilk kez milli olduğu maçta 2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Arap ülkesi ile Doha'da karşılaştı.

A Millilerimiz 1-0 geriye düştüğü maçta Arda Turan ve Cenk Tosun'un golleriyle rakibini 2-1 mağlup etti

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2016 yolundaki ilk hazırlık maçında Katar'la karşılaştı. Arap yarımadasının doğusunda yer alan 2 milyon nüfuslu Katar ile A Milli takımımızın futbol tarihinde ilk karşılaşmasına başkent Doha'nın 12 bin kişilik Abdullah bin Khalifa Stadı ev sahipliği yaptı. 

FIFA sıralamasında 18. sıraya kadar yükselmemizi sağlayan 2015 yılındaki yenilmezlik serimiz Katar'da da devam etti. Ali Asadalla'nın golüyle 1-0 geriye düştüğü maçta ay-yıldızlılarımız 70'le 73. dakikalar arasında bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Katar'ı yıkan goller Arda Turan (Dk.70') ve Cenk Tosun'dan (73') geldi. 

Katar'ı 2-1 yenen Milli Takımımız 2015 yılının son hazırlık maçında 17 Kasım Salı günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Yunanistan ile karşılaşacak.

Katar-Türkiye karşılaşmasını İtalya Serie A takımlarından Inter'in teknik direktörü Roberto Mancini de izledi.

Birkaç gündür Katar'da bulunan ve VIP tribününde karşılaşmayı TFF Asbaşkanı Ali Dürüst'ün arkasından izleyen Roberto Mancini, 30 Aralık'ta Doha'da ki Al Sadd Stadyumu'nda oynanılacak olan PSG - Inter hazırlık karşılaşmasının basın toplantısına katılmak için ülkeye gelmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
11
7
7
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

katar yavşaklarına yenilseydiniz fena küfür kaymıştım terim efendi.

Eren O'kale

Biz bitti demeden bitmez!