Görüş Bildir
Haberler
Katalonan: Kararlarınızı Netleştirme, İlişkileri Koruma, Güçlendirme Şaman Yantrası

etiket Katalonan: Kararlarınızı Netleştirme, İlişkileri Koruma, Güçlendirme Şaman Yantrası

Dr.Astrolog Şenay Devi
23.12.2023 - 17:04 Son Güncelleme: 24.12.2023 - 18:37

Katalonan; kararlarınızı netleştirme, ilişkileri koruma, güçlendirme şaman yantrası ile zorlandığınız emek verdiğiniz ilişkilerinizi iyileştirin, kararlarınızı uygulayın ve tüm ilişkilerinizi koruma altına alın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk inanç sisteminde Güneş, koruyucu vasfı itibariyle gök, Ay ve yıldızlar gibi koruyucu konumdadır.

Türk inanç sisteminde Güneş, koruyucu vasfı itibariyle gök, Ay ve yıldızlar gibi koruyucu konumdadır.

Güneşi yerde ateş temsil eder. Şaman felsefisinde kötü ruhlar Güneş ve Ay ile sürekli mücadele halindedirler, bazen birbirlerini yakalayıp karanlık âleme sürüklerler. Güneş ve Ay’ın tutulması bu yüzdendir.  4 Element; koruma, yapılanma, diriliş ve uyanışla ilişkilidir. Şaman sayı sekansları ise Türk Mitolojisinde kutsal bir özellik taşır.  Bir, üç, dört, beş, yedi, dokuz, on iki, yirmi bir, on dokuz, kırk vb. sayılar,  Ongon ya da Töz, insanları koruyan ruhların timsalidir aynı zamanda. Yeryüzü, gökyüzü ve doğanın tüm güçlü enerjileri şaman katolonan yantrada semboller ile bütünleşmiştir. Aldım kabul ettim. Evet,evet, evet.

Haftanın kristali Aytaşı ile Ay’ın güçlü şifa dolu enerjisinden faydalanın, sezgileriniz size rehberlik etsin.

Haftanın kristali Aytaşı ile Ay’ın güçlü şifa dolu enerjisinden faydalanın, sezgileriniz size rehberlik etsin.

Gökkuşağının ışıltılarını barındıran Aytaşı, enerjiyi aura boyunca yayan bir prizma görevi görür. Psişik koruma sağlar, zihni ve duyuları temizler, berrak rüya görmeye ve sakin uykuya yardımcı olur. Olumsuzluğu etkisiz kılar ve duygusal travmayı hafifletir. Gökkuşağı ışıltılı Aytaşları, bitki devalarından galaktik bilince kadar doğanın enerjileri ve ruhlarıyla bağlantı kurar.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0