Görüş Bildir
Haberler
Kastamonu'daki Cumhuriyet Kutlamalarında Askerler Erdoğan Posteri Açtı

Kastamonu'daki Cumhuriyet Kutlamalarında Askerler Erdoğan Posteri Açtı

Kastamonu Valiliği tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü resmi kutlama programında çerçevesinde gösteri yapan Jandarma Komando Eğitim Alayı Komutanlığı askerleri, gösteri sonunda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterini açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Valilik tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Vali Avni Çakır, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, AKP Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Garnizon Komutanı Yücel Ercan, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve diğer protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Tören geçişi, halk oyunları ve çeşitli etkinliklerin yapıldığı törende Jandarma Komando Eğitim Alayı Komutanlığı askerleri de bir gösteri yaptı.

Askerin açtığı Erdoğan posteri tepki çekti

CHP'li vekilden "hadsizlik" yorumu

CHP'li vekilden "hadsizlik" yorumu

Askerin AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterini açması tepki çekti. 

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı partili bir Cumhurbaşkanı olan Erdoğan’ın posterinin açılmasının hadsizlik olduğunu belirterek, şunları söyledi:

'Törende ne yazık ki askerimize bir poster açtırıldı. O askerin eline hele de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı’nın posterini verip de burada açtırmak bu halka, Cumhuriyet'i kuranlara saygısızlıktır.

Bayram millettin, vali devletindir. Bu ülkenin kurucusu ve ebedi başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Partili Cumhurbaşkanı'nın posterinin şov için askerlerimizin elini tutuşturulması hadsizliktir.

Hiç kimse unutmasın, ‘Ya istiklal, ya ölüm’ emrini veren Mustafa Kemal Atatürk'le, çocuklarına çürük raporu alıp da askere göndermeyenler bir ve aynı değildir. Kendilerini Mustafa Kemal Atatürk'le asla eşitlemesinler.

Hiç kimse unutmasın, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyenlerle, egemenlik ‘şahsım’ diyenler ve şahsının çocuklarının kasalarına bu memleketin alın terini akıtanlar bir ve aynı değildir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
108
48
11
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Kaya

Şahıs devletine hoş geldiniz ..

Mr Logical

Şahıs devleti değil, "şahsım" devleti...

Bozkurt

Cumhuriyet tarihinin en niteliksiz şeyini cehalet, medya manipülasyon, faşizm ve sözde darbe ile ayakta tutmaya çalışıyorlar fakat yeterli gelmiyor. Bu sefer... Devamını Gör

Solucanlı Gübre

Dogru,akpden once magarada ates yakiyoduk🥲

Solucanlı Gübre

Cumhuriyeti rte ilan etti de bizim mi haberimiz yok amk bu ne saygisizlik asker bide ASKER!

Mr Logical

İlahi sen de, akp'den önce cumhuriyet mi vardı?...