Görüş Bildir
Haberler
Kasımpaşa 2-1 Eskişehirspor

Kasımpaşa 2-1 Eskişehirspor

Enver K.
20.02.2016 - 15:35

Kasımpaşa, sahasında konuk ettiği Eskişehirspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maça iyi başlayan Kasımpaşa, henüz 3. dakikada Tunay’ın golü ile öne geçti. İlk yarı boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip, 45+2’de Eren Derdiyok ile farkı ikiye çıkardı ve soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıda toparlanan Eskişehirspor, rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. Rakibini açılmasını fırsat bilen Kasımpaşa ise hızlı hücumlarla pozisyonlara girdi. Ancak yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen İstanbul ekibi, 65. dakikada golü kalesinde gördü. Emre Güral ile farkı bire indiren Eskişehirspor, puan için umutlandı.

İki takımın da orta sahasını boşaltması sonucu temposu artan karşılaşmada hem Kasımpaşa hem de Eskişehirspor pozisyonlar bulmaya başladı. Ancak kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince mücadele 2-1 sona erdi.

Son dakikaları oldukça gerilimli geçen maçta Koita ve Emre Güral bir süre birbirleri ile tartıştı. Emre Güngör ve diğer futbolcuların da karıştığı olay bir anda büyüdü. Hakem pozisyonun ardından Koita ve Emre Güngör’e sarı kart gösterdi. Maç sonrasında ise Eskieşhirspor tribünlerinde olaylar çıktı.

Bu galibiyetle puanını 34’e yükselten Kasımpaşa, ligde 7. sıraya yerleşti. 17 puanda kalan Eskişehirspor ise son sıradan kurtulamadı.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın