Görüş Bildir
Haberler
Kasımpaşa 1-1 Trabzonspor

Kasımpaşa 1-1 Trabzonspor

Mustafa
26.12.2015 - 20:58

Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Kasımpaşa, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Üstün bir oyun sergileyen Paşa, ilk devreyi 30 puanla tamamladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında oynanan son 4 maç berabere bitmiş oldu!

Yüksek tempoda başlayan maçta pozisyonlar ve goller art arda geldi. İki takım da ilk dakikalarda girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. 15. dakikada Cavanda’nın Castro’ya yaptığı hareket sonrasında hakem penaltı kararı verdi. Trabzonsporlu futbolcular uzun süre pozisyonun çizginin hemen dışında olduğuna dair itirazda bulundu.

17. dakikada topun başına geçen Eren Derdiyok, Onur ile topu ayrı köşelere gönderdi: 1-0. Bu pozisyondan 3 dakika sonra ise Mehmet Ekici’nin ön direğe kestiği köşe vuruşunda Mustafa Yumlu topa yükseldi ve skoru 1-1’e getirdi.

Gollerden sonra tempo yine düşmedi. İki takım da mutlak pozisyonları golle sonuçlandıramadı. İkinci yarı ise takımlar tempoyu düşürdü. 52. dakikada Eren Derdiyok, Onur ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem “Devam” dedi.

80. dakikada Ramazan havadan gelen topu kontrol edemedi ve Deniz’in önünde kaldı. Deniz topu Mehmet’le buluşturdu ancak sol çarprazdan yapılan vuruşta Kasımpaşa savunması gole izin vermedi.

Bu sonuçla Kasımpaşa 30 puanla ilk yarıyı tamamlarken, Trabzonspor 24 puana yükseldi.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0