Görüş Bildir
Haberler
TV
Kasaba Doktoru Fatih Yücebağ Kimdir? Fatih Yücebağ Nereli ve Kaç Yaşında? Rol Aldığı Yapımlar

Kasaba Doktoru Fatih Yücebağ Kimdir? Fatih Yücebağ Nereli ve Kaç Yaşında? Rol Aldığı Yapımlar

Ömer ÖNDER
08.04.2022 - 17:44

TRT 1'in merakla beklenilen yeni dizisi Kasaba Doktoru bu akşam ilk bölümü ile ekranlarda olacak. Tanıtım fragmanlarını izleyen birçok izleyicinin dikkatini çeken Kasaba Doktoru şehirden uzakta bir kasaba hastanesinde çalışan 3 doktorun hayatını ve başlarında geçen olayları konu alıyor. Dizinin kadrosunda Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Ozan Akbaba, Vildan Atasever gibi başarılı oyuncuların olması diziye olan merakı arttırdı. Dizinin ilk bölümünün başlamasına saatler kala diziyi bekleyenler dizinin oyuncularını araştırmaya başladı. Peki Kasaba Doktoru dizisi oyuncularından Fatih Yücebağ kimdir, nerelidir? Fatih Yücebağ kaç yaşında, hangi yapımlarda rol aldı? İşte Fatih Yücebağ hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1'in yeni sezonda yayınlanacak dizilerinden olan Kasaba Doktoru konusu ve oyuncu kadrosu ile pek çok izleyici tarafından merak ediliyor. Dizi bir Güney Kore dizisi olan 'Dr. Romantic' dizisinden uyarlanmıştır. Dizinin oyuncu kadrosunda bulunan oyuncular şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki dizinin oyuncularından Fatih Yücebağ kimdir? Fatih Yücebağ nereli ve kaç yaşında?

Fatih Yücebağ Kimdir?

Fatih Yücebağ Kimdir?

Fatih Yücebağ 30 Ocak 1994 tarihinde Ankara'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Sahne Sanatları, Diksiyon ve Seslendirme eğitimi alan oyuncu tiyatro çalışmalarının yanı sıra 2021 yılında dizilerde oynamaya başladı. 8. Gün dizisinde Muaf karakterini, Ada Masalı dizisinde ise Sadık karakterini canlandırdı. 2022 yılında TRT 1'in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun kadrosunda yer alacak.

Rol Aldığı Yapımlar

Rol Aldığı Yapımlar

Kasaba Doktoru (TV Dizisi 2022)

Ada Masalı (Sadık, TV Dizisi 2021)

8. Gün (Muaf, TV Dizisi 2018-2021)

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın