Görüş Bildir
Haberler
Kariyerlerinde Karşılaştıkları Zorluklara Rağmen Hedeflerinden Vazgeçmeyen Dünyaca Ünlü 22 İsim

Kariyerlerinde Karşılaştıkları Zorluklara Rağmen Hedeflerinden Vazgeçmeyen Dünyaca Ünlü 22 İsim

Ne olursa olsun vazgeçmememiz gerektiğini bir kez daha anladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Shakira:

1. Shakira:

Hepimizin hayranlıkla izlediği ve dinlediği şarkıcıya, ünlü olmadan önce keçi melemesi gibi sesi olduğu söylenmiştir. Ancak kendisi, bu konuda asla pes etmemiş ve herkese ne kadar yetenekli olduğunu kanıtlamıştır.

2. Meryl Streep:

2. Meryl Streep:

Streep, kariyerin başında King Kong filminde yer almak istemiştir ve yapımcıyla görüşmeye gitmiştir. Yapımcı, oğluna İtalyanca olarak 'Neden bu korkunç kadını getirdin?' diye sormuştur ve Streep de yine İtalyanca bir şekilde 'King Kong'da oynayacak kadar iyi olmadığım için üzgünüm' şeklinde cevap vermiştir.

3. Jennifer Lawrence:

3. Jennifer Lawrence:

Ünlü aktrise, kariyerin başındayken çok kilolu ve feminen olduğu söylendi ancak Lawrence, 20 yaşındayken ilk Oscar'ı kazanarak herkesi büyülemişti hatırlarsanız.

4. Jessica Chastain:

4. Jessica Chastain:

Chastain, Hollywood kariyerine ilk başladığında çirkin olduğuna ve saç rengini değiştirmesi gerektiğine dair söylentiler dolanıyordu. Ancak Chastain, kimseyi dinlemeyerek kızıl saçlarıyla birlikte rol aldığı her projede kıskanılacak derecede iyi performans gösterdi.

5. Keira Knightley:

5. Keira Knightley:

Keira'ya, Çıldırış (The Jacket) filmindeki role kabul edilmeden önce yönetmen tarafından yeteneksiz olduğu söylendi ve yönetmen, rolü vermek istemedi. Ancak Keira, bu konuda ısrar etti ve kendisini ispat ettikten sonra rolü kaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Walt Disney:

6. Walt Disney:

Walt Disney, yeterince yaratıcı olmadığı için çalıştığı gazeteden kovulmuştur ancak bizler kaç yaşında olursak olalım, Disney'in kariyerinin başından beri yaptığı işleri hayranlıkla takip ediyoruz değil mi?

7. Scarlett Johansson:

7. Scarlett Johansson:

Hollywood kariyerine çok erken yaşta başlayan Scarlett Johansson'ın elde ettiği ilk fırsat, Robin William'ın da rol aldığın Jumanji filminde oynamaktı ancak rol daha sonrasında Kristen Dunst'a verildi. Johansson, pes etmedi ve 3 yıl sonra Atlara Fısıldayan Adam (The Horse Whisperer) filminde yer alarak büyük başarı elde etti.

8. Mark Ruffalo:

8. Mark Ruffalo:

Mark Ruffalo, herhangi bir yere kabul edilmek için 800 kere seçmelere katılmıştır. İlk rolüne 1989 yılında kabul edildiğinde, bir yandan da küçük işlerde çalışmaya devam ediyordu. Daha sonrasında The Hulk filmindeki rolü kazanarak büyük bir başarı elde etmiştir.

9. J.K. Rowling:

9. J.K. Rowling:

J.K Rowling, Harry Potter serisini yayınlamadan önce tam 12 yerden red cevabı aldı. Ancak Bloomsbury Publishing şirketi en mantıklı kararı vererek kitabı basmayı kabul etti.

10. Jon Hamm:

10. Jon Hamm:

Jon Hamm da kariyerinin ilk yıllarında zorluk çeken ünlüler arasındaydı. Yaşlı roller için çok genç, genç roller için ise çok yaşlı göründüğü için birçok kez reddedildi. En sonunda, 29 yaşındayken Providence dizisindeki role kabul edildi. Daha sonrasında ise Mad Men'deki rolüyle birlikte ününe ün kattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Harrison Ford:

11. Harrison Ford:

Harrison Ford'a, İndiana Jones filmi için seçmelere katıldığında yöneticiler tarafından yıldız olacak kadar iyi olmadığı söylendi ancak kendisi, sergilediği performansla birlikte tüm söylentileri susturmayı başardı.

12. Jerry Seinfeld:

12. Jerry Seinfeld:

Ünlü komedyen, sahneye ilk çıktığın seyirciler tarafından yuhalandı ve Benson isimli sitcom dizisinden kovuldu. Ancak hiçbir şey, kendisini yıldırmadı ve Seinfeld dizisiyle büyük beğeni topladı.

13. Oprah Winfrey:

13. Oprah Winfrey:

Oprah, kariyerine WJZ-TV'de sunuculuk yaparak başladı. Ses tonunu ayarlayamadığı ve ekranlara yakışmadığı söylenerek kovuldu. Şu an ise yaklaşık olarak 3 milyar dolarlık servete sahip.

14. Madonna:

14. Madonna:

Madonna, okulu bırakarak New York'a ve Dunkin’ Donuts isimli restoranda çalışmaya başladı. İlk yapım şirketinden, projesi yetersiz olduğu için reddedildi ancak şu an 266 tane ödülün sahibi ve Pop'un Kraliçesi...

15. Elvis Presley:

15. Elvis Presley:

Elvis Presley, ilk performansının ardından menajeri tarafından kovuldu ve kendisin, asla ünlü olamayacağı vurgulanarak kamyon sürmeye devam etmesi söylendi. Bu konuyu bir de şimdi tartışalım isterseniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Beatles:

16. The Beatles:

Kayıt şirketi, grubun geleceği olmadığını düşünerek albüm çıkarmayı kabul etmedi. Şu an ise The Beatles grubu, müzik endüstrisinin en efsanevi isimleri arasında yer alıyor.

17. Tim Burton:

17. Tim Burton:

Ünlü yönetmen Burton, Walt Disney Studios tarafından yetersiz görüldüğü için reddedildi. Burton daha sonrasında 2 Batman filmi yönetti ve Johnny Depp ile birlikte 7 kere iş birliği yaptı.

18. Reese Witherspoon:

18. Reese Witherspoon:

Reese Witherspoon; Bu Nasıl Sarışın! (Legally Blonde) filminden önce birçok kez, sektör için çok kısa ve meraklı olduğu için reddedildi. Şu an ise efsanevi isimlerden bir tanesi haline geldi.

19. Winona Ryder:

19. Winona Ryder:

Winona Ryder, kariyerinin ilk yıllarında yapılan çekim sırasında yönetmen tarafından durduruldu ve kendisine iyi bir aktris ve çekici olmadığı söylendi. Hatta bunun üstüne, evine geri dönmesi gerektiği eklendi. Şu an bu şirketin nasıl hissettiğini gerçekten merak ediyoruz.

20. Jay-Z:

20. Jay-Z:

Dünyanın en çok kazanan ünlüleri arasında yer alan Jay-Z, kariyerinin ilk yıllarında birçok kişi tarafından sesinin kötü olduğu doğrultusunda yorumlar aldı. Ünlü R&B sanatçısı, bu sözlerin doğru olmadığını herkese kanıtladı ve hatta kendi kayıt şirketini kurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Gary Oldman:

21. Gary Oldman:

Sirius Black, Dracula ve Winston Churchill olarak tanıdığımız Gary Oldman'e; Kraliyet Dramatik Sanat Akademisi'yle olan ilk deneme çekimlerinde rol yapamadığı ve onu farklı bir kariyerin beklediği söylendi.

22. Kate Winslet:

22. Kate Winslet:

Ünlü aktrise; 14 yaşındayken drama öğretmeni tarafından şişman kız rollerine çok uygun olduğu söylendi ancak Kate, bu tavsiyeyi görmezden geldi ve kendinden emin bir şekilde kariyer basamaklarını tırmandı.

Siz, çabuk pes edenlerden misiniz? Yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
63
25
14
9
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yalçın Karaman

Mark bufalo the hulk diye bir filmde oynamadı sadece avengers filmlerinde hulk rolündeydi. Ayrı bir filmi yok

Pasif Kullanıcı

Hep anlatılan bi olay vardır, bilmem ne kadar doğru, Elvis bi gün elinde kumanda, TV izliyormuş, 60'ların sonu... ''Bu çocuklar berbat'' deyip 5 tane çocuğu... Devamını Gör

beetlejuice

Robert Downey Jr. Asıl bunun hayatı olması lazımdı burda adam en alttan zirveye çıktı hayatı çok zorluklarla geçmiş nasıl bi hataysa atlamış sayın editör