Görüş Bildir
Haberler
Karbonhidrat Yiyerek Formunuzu Koruyabileceğiniz Az Yağ Kullanan 12 Fritöz

etiket Karbonhidrat Yiyerek Formunuzu Koruyabileceğiniz Az Yağ Kullanan 12 Fritöz

Busena
05.01.2022 - 01:15

Kilo verdirme garantisi var diyemeyiz ama kilonuzu sabit tutacağını söyleyebiliriz. Karbonhidratları hayatınızdan bir türlü çıkartamıyorsanız, o zaman onlarla savaşmaktan vazgeçin deriz. 

Kendinize yapabileceğiniz en güzel iyilik, az yağ kullanarak karbonhidratları biraz daha cazip hale getirebileceğiniz fritözünüzü ya kullanmaya başlamanız ya da bir tane edinmeniz olacaktır.

Yeni yıla bomba gibi kararlarla girmek adettendir. Kendi dönüşümünüzü başlatmak için tercih edebileceğiniz en güzel fritözleri sizin için seçtik.  

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Schafer sıcak hava fritözü.

1. Schafer sıcak hava fritözü.

Patateslerinizi güzelce yıkayıp doğrayın. Schafer fritözünüze ölçeğiyle yağ koyup biraz ısıtın. Dilerseniz pul biber, kekik, çok az nane ile patateslerinizi baharatlayıp, fritözünüzün içine yerleştirin. 1 kilograma yakın patatesi kızartabilen sıcak hava fritözüne hiç yağ koymasınız da olur.

Fiyatı: 1.331,70 TL. Burada.

2. Old but Gold! Tefal actifry.

2. Old but Gold! Tefal actifry.

Bir çok kişinin mutfağına girmeyi başarıp, birbirine girmiş patates kızartmaları yapan amaaa çok güzel yağsız soslu tavuk pişirebilen, patatesleri ortasındaki dönen aparatı çıkartarak muntazam bir şekilde az yağ ile kızartan Tefal actifry eski kurtlardan. 

Onun dilini çözdüğünüzde mutfaktaki en iyi arkadaşınız olacak ürünün fiyatı: 2.899 TL. Burada.

Tefal ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.

3. Tarzına hayran kaldığımız fritöz.

3. Tarzına hayran kaldığımız fritöz.

Tasarımı gerçekten çok şık. Mutfakta kendini gösterecek fritözün kapasitesi oldukça yeterli. Led dokunmatikli fritözün fiyatı: 1.750 TL. İncelemek için tıklayın.

Fritözlere göz atmak için tıklayın.

4. Ve Philips Airfryer.

4. Ve Philips Airfryer.

Philips Airfryer kullanmak için bir çok sebep var diyebiliriz. Öncelikle ürünün en güzel tarafı, pişirdiğiniz her şeyin fazla yağını farklı bir hazneye ayırıyor olması. Aslında hiç yağ kullanmadan çıtır çıtır patatesler, tavuklar, balıklar yapabileceğiniz Airfryer'a isterseniz yağ ekleyebilirsiniz. Zaman ayarlama ve sıcak tutma gibi özellikleri de bulunan Airfryer'ın fiyatı: 4.118,25 TL. 

Philips Airfryer serisi için tıklayın.

5. Karaca yağsız fritöz.

5. Karaca yağsız fritöz.

Patates ve sebze kızartmaları, tavuk, balık, kırmızı et, köfte, kestane ve kek gibi birçok gıdayı hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz Karaca fritöz siyah tasarımıyla da gayet şık. Fiyatı: 1.435,07 TL.

Daha fazla Karaca fritöz için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arçelik beyaz az yağ kullanan fritöz.

6. Arçelik beyaz az yağ kullanan fritöz.

Daha çok çeyizler için tercih edilen Arçelik fritöz 3 litre kapasitesiyle 2-4 kişilik yemeği rahatlıkla servis edebilecek hacime sahip. 

Fiyatı: 2.349 TL. İncelemek için tıklayın.

Arçelik fritözler burada.

7. Tefal actifry genius.

7. Tefal actifry genius.

Efsanenin gelişmiş hali tam 9 farklı pişirme programına sahip! Kendini epey geliştirmiş gördüğümüz actifry 1,2 Litre kapasiteye sahip. Tek seferde yemek pişirme programı bulunan Tefal actifry ile bir yemek için gerekli tüm ürünleri şip şak pişirebilirsiniz. 

Fiyatı: 2.807,70 TL. Burada.

8. Yağsız akıllı hava fritözü.

8. Yağsız akıllı hava fritözü.

360 derece yüksek teknolojili hava sirkülasyonu sayesinde yiyecekleri %99 oranında az yağ ile pişirebileceğiniz rengarenk hava fritözlerinin beyaz olanını linkledik. Zamanlama, ısı ayarlama ve otomatik kapanma özellikleri bulunan fritöz Burada.

Fiyatı: 1.899 TL.

9. Geniş aileler için bütçe dostu hava fritözü.

9. Geniş aileler için bütçe dostu hava fritözü.

4.5 Litre kapasitesiyle geniş aileler için ideal olan bir ürün bulduk. Bilindik bir marka olmasa da ihtiyacınız olan yüksek teknolojiye sahip. Yani beklentilerinizi karşılayacak bir fritöz. 

Fiyatı: 2.400 TL. Burada.

Farklı fritözler için link.

10. Xiaomi Mi akıllı fritöz.

10. Xiaomi Mi akıllı fritöz.

Yiyeceklerinizi ızgara, buharlama, kızartma gibi pişirme yönteriyle hiç yağ kullanmadan hazırlayabileceğiniz Xiaomi fritöz tasarımıyla da göz dolduruyor. 

Ev robotlarıyla hayatımıza giren markanın 3,5 litre hacimli fritözü denemeye değer. 

Fiyatı: 2.193 TL. Burada

Xiaomi Mi ürünlerini incelemek için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sem fritöz yağsız kızartmalar için yerli üretim bir seçenek.

11. Sem fritöz yağsız kızartmalar için yerli üretim bir seçenek.

Eviniz pişirdiğiniz ya da kızarttığınız yemek kokusuyla dolmasın diye kokuyu hapsediyor. Balık, tavuk, et, kızartma ve tatlı yapabileceğiniz yerli üretim fritözde yok yok.

Fiyatı: 1.614,05 TL. İncelemek için tıklayın.

12. King sıcak hava fritözü.

12. King sıcak hava fritözü.

Tercih edilen markalardan biri olan King, sıcak hava fritözüne 4 yıl performans garantisi veriyor. 2 saat sürekli çalışma, 3,5 litre kapasite, turbo motor, kolay çıkarıp yıkanabilir parçalarıyla tercih edilen az yap kullanan fritözlerden. 

Fiyatı: 1.435 TL. İncelemek için tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın