Görüş Bildir
Haberler
Karayip Korsanları Konusu Nedir? Karayip Korsanları Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Karayip Korsanları Konusu Nedir? Karayip Korsanları Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Müge Kakşi
20.08.2021 - 17:15

2007 yılında gösterime giren Karayip Korsanları Dünyanın Sonu filmi yönetmen koltuğunda Gore Verbinski otururken filmin başrollerinde ise Johnny Depp ve Orlando Bloom gibi dünyaca ünlü yıldızlar var. Bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak macera aksiyon filmi Karayip Korsanları film serisinin 3. filmi olarak karşımıza çıkıyor. Peki Karayip Korsanları Dünyanın Sonu filmi konusu nedir? Karayip Korsanları Dünyanın Sonu oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Karayip Korsanları Dünyanın Sonu Konusu

Karayip Korsanları Dünyanın Sonu Konusu

Kaptan Jack Sparrow’u Davy Jones’un sandığındaki tuzaktan kurtarıp, özgürlüğüne kavuşturmaya kararlı olan Will Turner ile Elizabeth Swann, çaresiz kalır ve Kaptan Barbossa ile ittifak yapar. Doğu Hindistan Ticaret Şirketi’nin kontrolü altında olan Davy Jones’un ürkütücü görünümlü hayalet gemisi The Flying Dutchman, dünyanın bütün denizlerini kasıp kavurmaktadır.

İhanet, vefasızlık ve dönekliğin kol gezdiği vahşi denizlerde yelken açan korsanlarımızın yolu egzotik Singapur’a düşer. Burada sevimli ve kurnaz Çinli korsan Sao Feng ile kafa kafaya gelirler. Dünyanın sonu tabir edilen Uzakdoğu okyanuslarındaki nihai savaşta terazinin dengeleri ortadadır.

Korsanların her biri sadece kendi hayatı ve kaderi için taraf olmakla kalmayacak; aynı zamanda özgürlük sevdalısı korsan yaşam tarzının geleceğini kurtarma mücadelesi verecektir.

Karayip Korsanları Dünyanın Sonu Oyuncuları

Karayip Korsanları Dünyanın Sonu Oyuncuları
  • Johnny Depp - Kaptan Jack Sparrow

  • Orlando Bloom - Will Turner

  • Keira Knightley - Elizabeth Swann

  • Geoffrey Rush - Kaptan Hector Barbossa

  • Chow Yun-Fat - Sao Feng

  • Jack Davenport- James Norrington

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın