Görüş Bildir
Haberler
Karavanda Bir Plak Dükkanı: The Ghost

Karavanda Bir Plak Dükkanı: The Ghost

Batuhan
05.09.2016 - 11:44

Eski popüler günlerine geri dönen plak kültürü, devamında bir çok plak dükkanının açılmasına olanak sağladı. Dünyanın her bir yanında açılan plak dükkanlarına Berlin’de 1970 model Mercedes karavanlarını plaklarla dolduran The Ghost da dahil oldu.

The Ghost , sıradan plak dükkanı değil. Karavanlarını çoğu emekli olan DJ’lerin house, techno, electro ve daha bir çok farklı türdeki plaklarıyla dolduran iki İngiliz arkadaş Josh Tweek ve James Creed , Berlin merkezli olarak bir çok farklı noktada satışlarını gerçekleştirmekte. Yeri yurdu belli olmayan The Ghost’u ziyaret etmek için bir kaç farklı opsiyonunuz var. Bunlardan biri; sıklıkla uğradıkları ve Berlin underground müzik sahnesinin kıymetli mekanlarından olan Club der Visionaere ‘nin önü. Diğer seçenek ise; The Ghost’un haftalık programındaki uygun zamanlarda kişisel görüşme saati almak. The Ghost, tüm bunlar için Facebook sayfasını kullanıyor şimdilik.

Berlin sokaklarında dolaşmaya başladı

Berlin sokaklarında dolaşmaya başladı

İngiltere’de çocukluk arkadaşı olan ve uzun süredir elektronik müzik sahnesinde parti verip DJ’lik yapan Josh Tweek ve James Creed ikilisi, geçtiğimiz yaz The Ghost isimli plak dükkanları için ilk adımı atmış. Bugüne kadar iletişimde oldukları ve bizzat uğradıkları plak dükkanlarından satın aldıkları plaklarla kendi arşivlerini oluşturan ikili, sonrasında tüm plakları karavanlarına yerleştirip Berlin sokaklarında dolaşmaya başlamış.

Karavanda her gün farklı 1.200 plağa yer veriliyor

Karavanda her gün farklı 1.200 plağa yer veriliyor

20.000 plaklık bir arşivi bulunan The Ghost , her gün farklı 1.200 plağa karavanda yer vererek müşterilerine sürekli değişen bir koleksiyon sunuyor. Bu da sıklıkla ziyaret edilmelerini sağlıyor. Berlin’e yolu düşen plak koleksiyoncularına duyurulur!

Ravemag

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın