Görüş Bildir
Haberler
Karamollaoğlu'ndan İnce'ye: "AKP'ye Destek Veriyorsan..."

Karamollaoğlu'ndan İnce'ye: "AKP'ye Destek Veriyorsan..."

Ulaş
10.04.2023 - 14:00

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye sert tepki gösterdi. Karamollaoğlu, 'AKP’ye destek veriyorsan çık söyle' ifadeleriyle İnce'ye yüklendi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karamollaoğlu Cumhuriyet gazetesinden İklim Öngel'in sorularını yanıtladı.

Karamollaoğlu Cumhuriyet gazetesinden İklim Öngel'in sorularını yanıtladı.

Karamollaoğlu, Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda, Muharrem İnce'nin aday olmasının seçime etkisinin ne olacağı sorusuna şu yanıtı verdi:

'Zarar veriyor. Muharrem Beyin böyle bir adımı neden attığını anlamıyorum. Bu mantıklı değil. AKP’ye destek veriyorsan çık söyle. Bu AKP’nin işine yarayan bir adım. Aklım almıyor. Böyle bir mantık doğru değil. Buna rağmen milletin sağ duyusunun hakim olacağını, birinci turda bu işin biteceğini ümit ediyorum. '

Daha önce Millet İttiafı'na 'ittifak içinde ittifak' önerisini sunan Karamollaoğlu bu planın neden gerçekleşmediği konusunda da şunları anlattı:

'Saadet Partisi 20 yıllık bir parti. Seçim ve sandık kurullarında temsil edilme hakkımız var. ‘Bu hakları ziyan etmemeliyiz bunun için de Saadet Partisi amblemi altında seçime girmek uygun’ diye düşündük. Ancak arkadaşlardan bazıları buna yanaşmadılar, ‘Bizim amblemimiz olsun’ deyince de gerçekleşmedi.'

BOP'u hatırlattı!

BOP'u hatırlattı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'İsrail ile iç içe. Erdoğan şu anda İsrail’in Orta Doğu’daki tek dostudur.' diyen Karamollaoğlu, 'ABD’ye gidip geldikten sonra ‘Ben Büyük Orta Doğu Projesi’nin eş başkanıyım’ dedi. Ama ne olduğunu anlatmadı, sonradan biz öğreniyoruz ki BOP’un esas adı Büyük İsrail Projesi. İsrail Nil’den Fırat’a kadar olan toprakların kendilerine vaat edildiğine inanıyor. Orada şu anda iskan edilen bizler dahil herkesi kendi topraklarında olmakla suçluyor. Tayyip Bey BOP’un hala eş başkanı.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
20
9
6
4
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

salın artık adamı yahu oldu bitti yapacak bişey yok. seçim sonrası ak koyun kara koyun belli olacak zaten.

Deniz Derya

Tam oc