Görüş Bildir
Haberler
Karamollaoğlu: 'Kılıçdaroğlu'nun Adaylığında Kamuoyu Tepkisi Önemli'

Karamollaoğlu: 'Kılıçdaroğlu'nun Adaylığında Kamuoyu Tepkisi Önemli'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Alevi olması sebebiyle hedef alınan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığıyla ilgili 'Kamuoyunda olmamalı diyenlerin yoğunluğu önemli. Yüz kişide bir kişi ise bunun bir önemi yok. Bunu gündeme getirenler haricinde büyük bir tepki yok gibi gözüküyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV'de katıldığı canlı yayında, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığında 'Alevi' olmasının herhangi bir engel teşkil etmemesi gerektiğini söyledi. Kamuoyunun tepkisinin de ölçülmesi gerektiğini söyleyen Karamollaoğlu, 'Kamuoyunda olmamalı diyenlerin yoğunluğu önemli. Yüz kişide bir kişi ise bunun bir önemi yok. Bunu gündeme getirenler haricinde büyük bir tepki yok gibi gözüküyor' dedi.

"Endişesi varsa kendisi gündeme getirmeli"

"Endişesi varsa kendisi gündeme getirmeli"

Karamollaoğlu şunları kaydetti:

'CHP'nin genel başkanıdır. Esas itibariyle bir engel olmaması icap eder. Ancak kamuoyunun bu noktadaki tavrını bizim kadar, bizden daha çok Sayın Kılıçdaroğlu da değerlendirmeli. Herhangi bir endişesi varsa, kendisi daha çok gündeme getirmeli.

Bundan dolayı destek veririm ama bu özellik (cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alevi olması) benim destek vermeme engel olur diyen var mı acaba. Olabilir, mühim olan bunun yoğunluğu. Yüz kişide bir kişi ise bunun bir önemi yok. 

Şu anda gözüken manzara bunu gündeme getirenlerin olmasına rağmen çok yüksek oranda bir tepki yok gibi gözüküyor. '

"Erdoğan propaganda olarak kullanır"

"Erdoğan propaganda olarak kullanır"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun Alevi olmasını propaganda maksatlı olarak kullanabileceğini belirten Karamollaoğlu 'Yıllardır bunun üzerinde ısrarla durdu. Bunu kullanmaktan imtina edeceğini sanmıyorum. Etkisini almaya çalışacak, hava oluşturmaya çalışıyor. Kendisi de böyle olmasını arzu ediyordu, böyle oluyor gibi bir hava doğarsa, onun neticesini kendisi ölçer. Burada kendisi de tepki almaya başlarsa o zaman vazgeçer' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ckkenon

Alevinin iyisi-vatanperveri-dürüstü yerine sunninin kötüsü-hırsızı-rantçısı yönetsin diyecek milyonlar var. 21. yy. da şu konuların konuşuluyor olması içeris... Devamını Gör

Lethe lethe

noktası, virgülüne kadar bunu yazacaktım. eline sağlık. 👏🏻🤘🏻

Engin Böke

Kılıçdaroğlu, zerre kadar millet'in ne istediğini umursuyor ve gerçekten ülkeyi fetöcü AKP'den kurtarmak istiyorsa; bütün araştırmalarda Erdoğan'ın 20-30 pua... Devamını Gör

HASEKOME

Kılıçdaroğlunun adaylığını istemeyen kesim onun Alevi olmasından ötürü istemiyor algısı yanlıştır. Erdoğanın karşısında çıkacak adayın güçlü ve karizmatik bi... Devamını Gör