Görüş Bildir
Haberler
Karakterine Uygun Olan Ayakkabıyı Söylüyoruz!

etiket Karakterine Uygun Olan Ayakkabıyı Söylüyoruz!

Aburoski
06.08.2020 - 12:00

Evet, hangi ayakkabı tam senin karakterini yansıtıyor bakalım?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Bu çikolatalı tatlılardan birini seç bakalım!

3. Doğruyu söyle...

3. Doğruyu söyle...

4. Hangi mevsimde tatil yapmayı daha çok seviyorsun?

5. Ayakkabı konusunda marka takıntın var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an bu soğuk içeceklerden hangisini içmek isterdin?

7. Söyle bakalım!

7. Söyle bakalım!

8. Peki son olarak kahveni şekerli mi yoksa şekersiz mi tercih edersin?

8. Peki son olarak kahveni şekerli mi yoksa şekersiz mi tercih edersin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sandalet

Sandalet

Verdiğin cevaplara göre senin karakterini yansıtan ayakkabı kuşkusuz birçok kadına yakışan sandalet modeller. Sen de bu ayakkabı gibi rahatına düşkün, zorluk sevmeyen birisin. Konforuna önem veren birisin. Senin için en ufak bir pürüz olmamalı hayatında. Hayatını kolay bir şekilde yaşamak istiyorsun. Zorluklar senin canını sıkıyor ve problemlere karşı savaşacak durumun yok. Kendi halinde, düz bir yaşamın var. Hayatında pek fazla değişikliğe yer yok. Standart olmayı seviyorsun ve değişimden nefret ediyorsun. 

Birazcık da bazı konularda huysuzsun. Kendi alanına birilerinin dahil olması, düzeninin bozulması seni delirtiyor. Bu nedenle çevrendeki insanları bazen sıkıyorsun ama onlar da tabii seni sevdikleri için görmezden geliyor. :)

Stiletto

Stiletto

Verdiğin cevaplara göre senin karakterini yansıtan ayakkabı kuşkusuz birçok kadına yakışan ve zarif gösteren Stiletto modeller. Sen de bu model gibi ince ruhlu birisin. Zarifliğinle adeta ortamlarda ay gibi parlıyorsun. Her bulunduğun ortama da uyum sağlıyorsun. Bu güne kadar kolay kolay da problem çıkarmamışsındır. Herkesle anlaşabilen, karşısındaki insanı dinleyebilen birisin. 

Aynı zamanda zorluklarla karşılaştığında kolayca o problemleri çözebiliyorsun. Sadece kendi problemlerine odaklanmıyorsun aynı zamanda sevdiklerine de yardım etmeyi seviyorsun. Anlayacağın çevrendeki insanlar çok şanslı. Asla bencil değilsin. Kendinden çok başkaları düşünüyorsun. İçinde hiç kötülük yok.

Babet

Babet

Verdiğin cevaplara göre senin karakterini yansıtan ayakkabı Babet modeller. Hem rahatına düşkün hem de standart bir yaşam süren birisin. Bazıları senin sıkıcı bir tip olduğunu düşünüyor ki bunu sen de kabul ediyorsun. Böyle olmak senin tercihin olduğu için bu durumdan hiç rahatsız değilsin fakat bazı insanlar senin hayat tarzını değiştirmeni istiyor ve bu konuda da üzerinden baskı kuruyorlar. Baskı kurmaları da seni çok rahatsız ediyor. Sakin, sıradan bir hayat yaşamanın seni rahatsız etmediğini, böyle mutlu olduğunu bir türlü onlara anlatamıyorsun. 

Sen, insanların söylediklerine takılıp değişmeye çalışmamalısın. Böyle devam et sen. Sen gerçekten istersen değiş. Yoksa başkaları için ait hissetmeyeceğin bir hayatta yaşamaya çalışma. :)

Makosen

Makosen

Verdiğin cevaplara göre senin karakterini yansıtan ayakkabı Makosen modeller. Sevdiklerine ne olursa olsun sahip çıkan, kendi hayatını ikinci plana atan birisin. Sende tam babacan bir tip var. Çevresinde saygı duyulan birisin. Sana bir şey sormadan hiçbir şey yapmazlar. Seni el üstünde tutuyorlar resmen. Bu da tabii senin çok hoşuna gidiyor. Sen de tabii sevdiklerin için canını bile verebilecek bir yapıdasın. Her dara düşen dostun sırtını hiç düşünmeden sana dayayabilir. 

Anlayacağın sağlam bir karakterin var. Takdir edilesi birisin. Etrafında senin kıymetini bilen çok fazla insan var. Bu konuda çok şanslısın. Asla onları üzecek bir şey yapma. Senin onlara onların da sana ihtiyacı var. :)

Slip-On

Slip-On

Verdiğin cevaplara göre senin karakterini yansıtan ayakkabı Slip-On modeller. Şıklığa önem veren birisin. Asil ve havalı tavrın baş döndürüyor adeta. Ortamlarda dikkat çeken insanlardan birisin. Sadece ayakkabın değil genel olarak tarzın da havalı. Dikkatleri üzerine çekiyorsun ama bu durumdan pek memnun değilsin. Kendi halinde standart bir yaşamın olsun istiyorsun fakat çevrendekiler buna izin vermiyor. Biraz yalnız kalmaya, kafanı dinlemeye ihtiyacın var. 

Dışarıdan havalı gözüksen de için aslında yanıyor. Kimseye söylemek istemediğin birçok sıkıntın var ama bir şekilde bunları görmezden gelip hayatına devam etmeye çalışıyorsun. Bu da bir süre sonra sende patlama yapacak. Bu nedenle kısa süre içinde dinlenmelisin. :)

Sneaker

Sneaker

Verdiğin cevaplara göre senin karakterini yansıtan ayakkabı Sneaker modeller. Sen belki de gördüğüm en renkli insan olabilirsin. Dışarıya karşı hep mutlusun. Etrafına adeta neşe saçıyorsun. Bunun yanında çok da rahat birisin. Kafana çok fazla şey takmıyorsun. Gereksiz şeylerle beynini meşgul etmek sana saçma geliyor. Bu nedenle de karşılaştığın her zorluğu kolayca çözüm üretebiliyorsun. 

Sürekli pozitif ve mutlu olmak, sağ olasın ki yaydığın enerjiden çevrendeki de nemalanıyor. Seninle arkadaş olmak belki de şu dünyadaki en güzel şeylerden biri. Bu enerjinin bitmesine, bazı insanların seni değiştirmesine izin verme. Çünkü senin bu pozitif hallerin bazılarını rahatsız edebilir. Bu nedenle dikkat ol. Böyle devam et sen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
312
135
100
48
34
28
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asikızzz yıldızz

o kahveyi sana içiricem admin yeter ya her soruda kahve sorusu var ŞLKFGLŞFGKFDŞLGKDFŞ

Ğ

Stiletto mu? Hiç sevmem.

Smurfs

sandalet mi sevmem ki

nope nothing

Stilettoyla değişelim mi? :D