Görüş Bildir
Haberler
Karakter Testi: Uyumlu musun Yoksa Uyumsuz mu?

Karakter Testi: Uyumlu musun Yoksa Uyumsuz mu?

Belki ruh halimizden belki de karakterimiz gereği gösterdiğimiz davranışlar başkaları tarafından farklı yorumlanabilir. Sen uyumlu musun yoksa uyumsuz mu?

Eğer hazırsan;

Haydiii testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Söyle bakalım yapılan bir planın son dakika bozulmasına nasıl tepki verirsin?

4. Peki genelde arkadaş ortamlarında hangisisin?

5. Peki yeni tanıştığın kişilere nasıl yaklaşırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki seni ne sinirlendirir?

7. Diyelim ki çok yakın arkadaşın seni başka yakın arkadaşı ile tanıştırdı bu kişi hakkında ne düşünürsün?

7. Diyelim ki çok yakın arkadaşın seni başka yakın arkadaşı ile tanıştırdı bu kişi hakkında ne düşünürsün?

8. Seni arayan ve acil yanına çağıran arkadaşına ne dersin?

8. Seni arayan ve acil yanına çağıran arkadaşına ne dersin?

9. Söyle bakalım bu kelimelerden hangisini daha çok kullanıyorsun?

10. Son olarak etrafında hangi insanı bulundurmazsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen uyum için yaratılmışsın.

Sen uyumlu bir karaktere sahipsin. İnsanları anlamayı ve dinlemeyi tercih ediyorsun. Sen biriyle inatlaşmaktan veya biriyle ters düşmekten zevk alan birisin. Kendi doğrularını savunursun belki ama bunun için sevdiğin birini karşına almazsın. Herkesin problem çözme becerisi farklıdır. Sen konuşmayı ve anlaşmayı tercih eden birisin. Duygularınla hareket ederken bu tarz konularda mantığını devre dışı bırakmayı tercih etmiyorsun. Bu özelliğinde aslında hayatına giren birçok kişiyle sağlam iletişim kurmanı sağlıyor. Fevri davranışlar sana göre değil. Sinirlenebilirsin ama bu sinirin çabuk geçer. Kolay adapte olabilen bir yapın var. Girdiğin ortamlarda yabancılık çekmez ve herkesi iyi hissettirecek bir enerjiye sahipsindir. Kolay kolay kimseyi hayatından çıkartmaz, kimsenin de hayatından çıkmazsın. Ilımlı yapın sayesinde her şeyi halledebilir ve olayları büyümeden yatıştırırsın. Uyumlu biri olman sana çok fazla şey katmış. Bunların başında da hayatında olan değerli insanlar geliyor. Onların varlığı sana iyi gelirken kendini de çoğu zaman şanslı hissediyorsun. Arkadaş gruplarında genellikle orta yolu bulmaya çalışan biri olarak, tartışma olan her ortamdan da uzaklaşırsın. Senin için iki insan bir problemi çözmeye çalışırken tartışıyor ve çözüm bulamıyorsa bu kişilerin gelişiminde bazı sorunlar olduğunu düşünüyorsun.

Üzgünüz ki sen uyumsuz birisin.

Sen uyumsuz bir karaktere sahipsin. Bunu biraz üzülerek söyleyeceğiz ki insanlarla çabuk anlaşabilen bir karakterin yok. Yanlış anlamaya da anlaşılmaya da çok müsait birisin. Alışkanlıklarından kolay vazgeçebilen biri olmadığın için kolay da adapte olan biri değilsin. Hayatından birinin çıkmasını istemez ve bir başkasının da hayatına girmesini istemezsin. Sen hayatının bu halinden memnunsun. Her şeyin bir yeri olsun istersin. Senin hırçınlığın veya uyumsuzluğun sadece düzenin bozulacağı için... Tanıştığın kişilerle ilk dakikadan bir enerji yakalarsan hayatının sonuna kadar o şekilde devam edebilirsin ama bir şey hissetmediğin veya kötü enerjiler aldığın kişiyle de ne kadar çabalarsan çabala bir sonuca varamazsın. Uyumsuzluğunun sende yarattığı bir diğer özellik ise mükemmeliyetçilik. Sen istediğin gibi olmayan şeyler için huzursuzluk yaratabiliyorsun. Senin kafanda kurduğun şeyler ve 'Öyle olsaydı daha iyi olurdu.' dediğin şeyler var. Daha iyi olmayan fikirlerle gelen insanlara karşı daha çekilmez biri oluyorsun. Fikir verirken veya bir fikir dayatırken senin kadar ince düşünmeyen ve söylenmiş olması için söylenen şeylere dayanamıyorsun. Senin bütün uyumsuzluğun her şeyin kusursuz olması ve hayatının bir düzene oturması için...

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
25
20
10
8
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiçek çiçekçi

Uyumsuz çıktı 🤣biliyordum ve bu halimi çok seviyorum. Tek başıma istediğim kararı alır yaparım.

Gizem Yenikler

Sen uyum için yaratılmışsın.

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Üzgünüz ki sen uyumsuz birisin.