Görüş Bildir
Haberler
Karabükspor, Beşiktaş Maçı İçin TFF'ye Başvuruyor

Karabükspor, Beşiktaş Maçı İçin TFF'ye Başvuruyor

Batuhan
29.04.2015 - 12:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, 'Kaleci Waterman'ın gördüğü kırmızı kartın iptalini isteyeceğiz. Son adam kalktı, artık bariz gol şansı, diye yorumlanıyor' dedi.

Antrenmandan önce konuşan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş’a şanssız bir şekilde 2-1 kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Karşılaşmada kaleci Waterman’a haksız yere kırmızı kart gösterildiğini ifade eden Yılmaz Vural, şunları söyledi:

“İtirazımızı yapacağız. Waterman’ın atılışında kırmızı kartın yanlış olduğunu ifade edeceğiz ve bu kartın iptalini rica edeceğiz. Son adam terimi literatürden kalktı. Bariz gol şansı, diye yorumlanıyor ve dolayısıyla bu pozisyon bir bariz gol şansı değil. Adaletli maç yönetiminin Türkiye’de ihtiyaç olduğu, bunun güçler dengesine göre yapılmaması gerektiğini ve takım ayrımı yapmaksızın bu adaletin dağıtılması gerektiğini yıllardır söylüyorum. Bu benim 30’uncu yılım ve 30 yıldır aynı şeyleri söylüyoruz. Maalesef bir değişiklik olmuyor. ”

“SEN BİZİ PEŞİNEN DÜŞTÜ SINIFINA MI SOKTUN”

Lig takvimini de değerlendiren Vural, peş peşe oynanacak 30, 31 ve 32’nci haftalarda herkesin 4 gün, kendilerinin ise 3 ve 4 gün arayla maç yapacağını belirtirken de şöyle konuştu:

“Bu programı kim hazırladı ise tamamen adaletsizlik. Arıyorum federasyonu, (Kusura bakmayın yayıncı kuruluş) diyor. Yayıncı kuruluşu arıyorum, (Federasyon) diyor. Kardeşim sen bizi peşinen düştü sınıfına mı soktun? 72 saat dolmadan bana maç oynatıyorsun. Bilim bunu inkar eder. Ben 2 günde oyuncularımı nasıl dinlendireceğim. Bu itirazımızı da yaptık. 33’üncü hafta Medicana Sivasspor maçını da Pazar günü 14.00’te oynayacağız. Şimdi herkes sıcaktan şikayet ediyor. Saat 17.00’ye almıyorsun da niye bizi sıcaktan yakıyorsun? Bunu kim programlıyor, neye göre planlıyor, hangi kriterle davranıyorsun? Adalet dağıtımı bu işte.”

AMKSpor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0