Görüş Bildir
Haberler
Karabük Hayata Döndü

Karabük Hayata Döndü

Fatih
02.05.2015 - 21:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Toto Süper Lig'in 29. haftasında alt sıraları yakından ilgilen maçta Kardemir Karabükspor ile Çaykur Rizespor karşılaştı. Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda oynanan ve Fırat Aydınus'un yönettiği karşılaşmayı Kardemir Karabükspor 2-0 kazandı.

Ev sahibi Karabükspor'un kazanması durumunda umutlarını son beş haftaya taşıyacağı, Çaykur Rizespor'un ise puan farkını alacağı puan ya da puanlarla açarak kalan haftalarda rahat nefes almak isteyeceği maçın ilk yarısı orta saha mücadelesine sahne oldu. Her iki takımda kontrollü oyundan taviz vermedi ve takımlar pozisyon bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ilk ve tek ciddi pozisyon ise 10. dakikada Kıvanç'tan geldi. Karabük defansında yaşanan anlaşmazlığı iyi değerlendiren Rizespor oyuncuları, topu Kıvançla buluşturdu. Tecrübeli orta saha oyuncusunun sert vuruşunu kaleci Abdulaziz Demircan kurtardı. Karşılaşmada başka pozisyon olmayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Mücadelenein ikinci yarısına ev sahibi Karabükspor, Çaykur Rizespor'a göre daha etkili başladı. Rize kalesine üst üstte ataklar geliştiren Karabükspor aradığı golü 63. dakikada Ahmet İlhan ile buldu. Furkan'ın ceza sahası içine yaptığı ortaya etkili bir vuruş yapan Ahmet İlhan, takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın 79. dakikasında Çaykur Rizesporlu Leonard Kweuke'nin ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı Ludovic Obraniak auta attı. Maçın 87. dakikasında ise Erkan Kaş, Kardemir Karabükspor'u 2-0 öne geçiren golü attı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip oldukça krtitik bir üç puan kazandı.

Kardemir Karabükspor aldığı bu galibiyetle puanını 24'e yükseltti ve kalan haftalar için umudunu arttırdı. Çaykur Rizespor ise 28 puanla 15. sırada yer alıyor.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/karabuk...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın