Görüş Bildir
Haberler
21 Ocak Yarın Okullar Tatil mi? Adıyaman, Artvin, Van ve Elazığ'da Okullar Tatil mi?

21 Ocak Yarın Okullar Tatil mi? Adıyaman, Artvin, Van ve Elazığ'da Okullar Tatil mi?

GNS
20.01.2022 - 19:25

Gelen son dakika haberleri doğrultusunda kar yağışı etkisini göstermeye devam edecek. Ülkenin neredeyse tamamını etkisi altına alan kar yağışı eğitime ve gündelik yaşantıya engel olmaya devam ediyor. Bir haftadır süren olumsuz hava koşulları sebebiyle valiliklerden tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Peki yarın okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil? 21 Ocak Cuma okullar tatil mi? Adıyaman, Artvin, Van ve Elazığ'da okullar tatil mi? İşte valiliklerden gelen açıklamalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarılarına devam ediyor. Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına almış durumda. Bir haftadır şiddetini kesmeden yağmaya devam eden kar gündelik yaşamda aksamalara sebep olurken eğitime ara haberleri gelmeye devam ediyor. Peki yarın okullar tatil mi? Yarın hangi illerde tatil? Adıyaman, Artvin, Van ve Elazığ'da okullar tatil mi? İşte detaylar...

Van'da Eğitime Bir Gün Ara

Van'da Eğitime Bir Gün Ara

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları nedeniyle 21 Ocak 2022 Cuma günü ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim 1 gün daha tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli idari izinlidir. İlçe merkezlerinde bulunan okullarda isteyen öğrencilerimiz karnelerini alabilirler' ifadelerine yer verildi.

Adıyaman Valiliği'nden Açıklama

Adıyaman Valiliği'nden Açıklama

Adıyaman Valiliği, kar yağışı sonrasında yaşanan buzlanma nedeniyle okulların Cuma günü tatil edildiğini duyurdu.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışına bağlı olarak yollarda oluşan buzlanmanın devam etmesi ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak ilimiz genelinde köy ve belde okulları ile taşımalı eğitime 21 Ocak Cuma günü ara verilmiştir. Ayrıca, kamuda çalışan engelli ve hamile kamu personelleri de aynı gün idari izinli sayılacaktır” denildi.

Elazığ'da Okullar Tatil

Elazığ'da Okullar Tatil

Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada “Olumsuz hava şartları, artan don ve buzlanma riski nedeniyle; 21 Ocak Cuma günü il genelinde resmi ve özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Artvin'de Okullar Tatil

Artvin'de Okullar Tatil

Kar tatilini Artvin Valisi Yılmaz Doruk sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı açıklamada, “Sevgili Öğrenciler Olumsuz hava şartları ve buna bağlı risklerin devam etmesi nedeniyle ilimiz genelinde eğitim öğretime verilen ara 21.01.2022, Cuma günü 1 (bir) gün daha uzatılmıştır. Başarı dileklerimle iyi tatiller dilerim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın