Görüş Bildir
Haberler
Kapadokya Sanata Bürünüyor

Kapadokya Sanata Bürünüyor

Hande öçalan
06.05.2015 - 13:10 Son Güncelleme: 19.05.2015 - 11:54

Cappadox Festivali ilk senesinde Kapadokya’nın sanat hayatını renklendirmeye geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16-18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek ve müzik, çağdaş sanat ve gastronomi alanında katılımcılara renkli bir hafta sonu sunacak olan Cappadox Festivaliyle beraber Kapadokya halkı ve şehir enerjisi şimdiden hareketlenmiş durumda.

Festival bünyesinde, açık hava etkinlikleri, mutfak tadım deneyimleri ve çağdaş sanat performansları 3 gün boyunca katılımcıların hayal ve damak dünyalarını zengin tutacak.

Etkinlik konusunda önde gelen isimlerden Pozitif Live’ın düzenleyeceği Cappadox, bu yıl 16-18 Mayıs tarihlerinde ilk kez gerçekleşecek ve her yıl Mayıs ayında yine aynı etkiyi Kapadokya’da yaşatıyor olacak.

Çağdaş Sanat Mağaralarda

Çağdaş Sanat Mağaralarda

Kapadokya’nın benzersiz doğası ve ilhamından yola çıkarak şekillenen etkinliğin çağdaş sanat teması, şehirle bire bir uyum göstererek Kapadokya Çarpması olarak belirlendi. Serginin teması, geçtiğimiz yıllarda İstanbul Bienali’nin de küratörlerinden olan Fulya Erdemli’ye emanet.

Müzik, Mekan ve Ruhla Buluşuyor

Müzik, Mekan ve Ruhla Buluşuyor

Müzik sahnesinde yer alacak isimlerden en heyecan vericisi ise, daha önce de Türkiye’de performans gerçekleştirmiş İzlandalı ekip Múm. Açık hava mağaralarından birinde eşsiz bir performans sahneleyecek olan Múm, müzik, mekan, ruh üçlemesinde dinleyicilere bir hayali yaşatacak gibi görünüyor.

İlhan Erşahin ve Mercan Dede de, kendilerini hiç görmediğiniz bir ortamda, Uçhisar Kalesi ve Cevizlik’de dinleyenleri karşılıyor olacak.

Kapadokya'nın Gizli Mutfak Sırlarını Keşfedin

Festival, bisiklet turları, yürüyüş parkurları ve sergi gezmelerinden yorulan gastronomi meraklılarını da unutmuyor. Kapadokya’nın tarihi tencereleri, evlerin avlularında pişen yemeklerle kaynıyor olacak. Bölgesel mutfağın vaad ettiği zenginlikler katılımcıların tüm duyularına hitap edecek.

Açık hava etkinlikleri ise, meditasyon, yoga ve tüm ruh-beden egzersizleriyle ilgilenenleri, peri bacalarının gölgesinde dinlenmeye çağırıyor olacak.

İster tek günlük, ister etkinlik başı, ister kombine biletlerinizi ayırtın ve bu eşsiz Kapadokya deneyiminin bir parçası olun. Kapadokya’yı hiç görmediğiniz gözlerle görüp, hiç tatmadığınız şekilde tadıp, dinlemediğiniz tınılarda salınırken bulacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın