Görüş Bildir
Haberler
Kaostan Başı Ağrıyanlara: Sakin Sakin Zaman Geçirirken Oynayabileceğiniz 11 Oyun

Kaostan Başı Ağrıyanlara: Sakin Sakin Zaman Geçirirken Oynayabileceğiniz 11 Oyun

İnsanlar bazen oyun oynarken vurup kırmaktan bıkar ve sakin yapımlar isterler. Bu listemizde sakin sakin oynayabileceğiniz 11 oyunu derledik. Dilerseniz başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Stardew Valley

Stardew Valley

Derelerin akıp ağaçların bürüdüğü Stardew Vadisi'ndeki bir arazi size miras kalır. Siz de mirasa iyi bakmaya başlarsınız. Listemizin ilk yapımı Stardew Valley piksel grafikleri ve tatlı sayılabilecek oynanışı ile dinlek bir zihin vaat ediyor.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

2023 yılında çıkış yapan The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom önceki yapımın üstüne çok daha geniş bir deneyim ekliyor. Hatta öyle geniş bir dünyaya sahip ki oyuncular bazen saatlerce hiçbir varlığa rastlamadan yalnızca geziniyor.

Cities: Skylines

Cities: Skylines

Şehirde yaşarken sıkıldıysanız kendi şehrinizi kurmanızın zamanı gelmiştir. Cities: Skylines elinizdeki araziyi bir kasabadan megaşehire çevirme imkanı sunuyor size. Bunu yaparken ortaya çıkan zorluklarla baş etmek ise maalesef sizin sorumluluğunuzda.

Microsoft Flight Simulator (2020)

Microsoft Flight Simulator (2020)

Aslında bir simülasyon yapımı olsa da bir dönem kendisini bağımlılık haline getirenler olmuştu. 2020 yılında yaptığı çıkışla birlikte Xbox Game Pass'e gelmiş bir birçok oyuncu tarafından denenmişti. Ancak adı üstünde Microsoft Flight Simulator.

Farming Simulator

Farming Simulator

Eskiler bunu yaşamak için veya para kazanmak için yapardı. Farming Simulator ise bunu eğlencesine yapmanızı sağlıyor. Çeşit çeşit araçlar ile çiftliğinizi idame ettirdiğiniz yapım her sene cilalanıp yeniden çıkış yapıyor. Farming Simulator 22 ise 1000 Türk Lirası barajını geçen yapımlar arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Witness

The Witness

Sükut içerisinde geçirecek vakitten bahsediyorsak bir puzzle oyunu olmazsa olmaz. The Witness açık dünya puzzle yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle ses yönünden göze çarpan yapım 2016 yılında çıkış yaptı.

Civilization 6

Civilization 6

Medeniyetin başlangıcından itibaren bir topluma önderlik ederken ne kadar sakin olabilirsiniz bilemeyiz ancak Civilization 6 size tam da bunu sağlıyor. Ekim 2016'da yaptığı çıkış sonrasında beşinci oyunun hayranları tarafından eleştirilmiş olsa da yakaladığı başarı kayda değer idi.

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons'ta birçok şey yapmanız mümkün. Bir yaşam simülasyonu olarak öne çıkan yapım 2020 yılında çıkış yaptı. İnsanların Nintendo almasına bile sebep olan yapımın kendine has bir kitlesi mevcut.

Journey

Journey

Çöllerde geçen bir yürüme simülasyonu olan yapım PS4'ün ilk yapımlarından biriydi. Birçok oyuncu tarafından beğeniyle karşılanan yapım sırasında uzun bir yolculuğa çıkın. Başka bir şey yapmanıza gerçekten gerek yok. Kulaklıklarınızı takın ve yürüyün.

Minecraft

Minecraft

Tabii böyle bir liste yapıp da Minecraft adlı başyapıttan bahsetmemek olmazdı. İlk sürümlerinde maden yapıp End'e giderek End Dragon'u katletmeye oynadığımız yapım şu anda alıp başını gitti. Mağaralardan tutun antik şehirlere birçok süsle bezenmiş durumda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Firewatch

Firewatch

Yıl 1989 ve siz sadece yürüyorsunuz. 2016 yılında çıkış yapan yürüme simülasyonu türündeki yapımda Wyoming'deki bir yangın gözetleme görevlisini oynuyorsunuz. Kaostan kaçmak için oynanabilecek yegane yapımlardan.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
10
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın