Görüş Bildir
Haberler
Kanser Hastası Bir Çocuğun Hayallerini Gerçekleştirmek

Kanser Hastası Bir Çocuğun Hayallerini Gerçekleştirmek

Villareal ile Celtic'in karşı karşıya geldiği özel maçta spor dünyasına örnek olacak bir olay gerçekleşti. Villareal, kanser hastası bir taraftarının hayalini gerçeğe dönüştürdü.

13 yaşındaki kanser hastası Gohan, taraftarı olduğu Villareal'in Celtic ile oynayacağı maça gittiğinde unutamayacağı bir sürprizle karşılaştı. Yalnızca maçı izlemek için davet edildiğini sanan Gohan, kendisini bir anda Villarealli futbolcularla birlikte soyunma odasında buldu. Burada futbolcularla tanışan ve sırtında adı yazan 12 numaralı formayla karşılaşan Gohan'ın sevinci kameralara da yansıdı.

Gohan böylece, Villareal formasıyla El Madrigal Stadı'nın çimlerinde top koşturmaya başladı. Başlama vuruşuyla birlikte topu kazanan Gohan, bir de gol attı. 13 yaşındaki minik taraftar, topu Celtic filelerine göndermesinin ardından gol sevincini Villareal takımının omuzları üzerinde kutladı. Sonrasında oyundan çıkan gohan, takımının Celtic'i 5-2 mağlup ettiği maçı yedek kulübesinden izledi.

Karşılaşmanın ardından kendisine maçın topu ve kaptanlık pazubandı hediye edilen gohan 'Burada yaşadıklarımı hayatım boyunca unutmayacağım. Sanki hasta değilmişim gibi hissettim. Hastayken çok zor günler geçirebiliyorsunuz, ama artık hayata tutunmam için bir sebebim daha var' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
1
0
0
0
0