Kanal 7 Sunduğu Cinayet Haberinde Katil Zanlısı Olarak Rapçi Allame ve Eminem'in Fotoğraflarını Kullandı!
Zonguldak'ta yaşayan bir çift, evlerine giren bir cani tarafından katledildi. Haberi canlı olarak paylaşan Kanal 7 ise haber bülteninde katil zanlısının Facebook sayfasında yer alan Eminem ve Türk rapçi Allame'nin fotoğraflarını kullandı!
Zonguldak'ta yaşanan cinayet dünyaca ünlü rapçi Eminem ve Türk rapçi Allame'nin üstüne kaldı!
Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi'nde Mert Serkan Lülleci isimli zanlı, aralarında husumet bulunan komşusu Aydın Alkan'ın eşi Hacer Alkan'ı boğazını keserek öldürdü.
Çıkan tartışmada sonucu komşusunun eşini boğazını keserek öldüren Lülleci, Aydın Alkan'ı ise ağır yaralayıp olay yerinden kaçtı.
Olayın peşine düşen haber siteleri ise zanlıyla ilgili bilgi almak için sosyal medya hesaplarını araştırmaya başladı.
Mert Serkan Lülleci'ye ait olduğu söylenen Facebook sayfasına ulaşan Kanal 7 yetkilileri ise büyük bir hataya düştü.
Çünkü Lülleci, hesabına en son 2015 yılında bir gönderi eklemiş ve bu gönderilerden hiçbirisinde kendi fotoğrafı yoktu!
Lülleci Facebook fotoğrafları kısmında Killa Hakan, Allame, Sokrat ST., Patron ve Eminem gibi yerli ve yabancı birçok farklı rapçinin fotoğrafını yüklemiş.
Haber kanalları ise bu fotoğrafları Lülleci'nin sanınca ortalık karıştı!
Gündem Rap Instagram sayfası, haberden alınan bir görüntüyü paylaşınca herkes şok oldu. Bu karışıklık ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.
Söylenenlere göre bir sonraki fotoğrafta da Eminem yer alıyormuş 😂
Allame ise gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 😂
Kanal 7'ye bir diss parçası gelir mi dersiniz? 😂
Hadi yanlışlık olur anlarız ama bu iki adamın aynı kişi olabileceğini nasıl düşünebildiniz? 😂
Neyse Allame de bizim yerli Eminem'imiz ne de olsa. 😂
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın