Görüş Bildir
Haberler
Kana Kan Konusu Nedir? Kana Kan Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Kana Kan Konusu Nedir? Kana Kan Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Kana Kan filmi bu gece Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. 1989 yılı aksiyon türündeki filmin yönetmen koltulğunda Mark DiSalle, David Worth oturuyor. Filmin başrolünde ise Jean-Claude van Damme gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki Kana Kan filmi konusu nedir? Kana Kan oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kana Kan Konusu

Kana Kan Konusu

Kurt Sloane, ABD kickboks dünya şampiyonu Eric Sloane'nin küçük erkek kardeşidir. Başarılı olduğu başka bir şampiyonluk dövüşünden sonra, Eric medyayı, kickboksun başladığı Tayland'da mirasını daha da ileriye taşımak için yarışmaya ikna etti. Eric ve Kurt, Tayland'ın yenilmez üst düzey dövüşçüsü Tong Po ile dövüşmek için Bangkok'a gider. Eric son derece kendinden emin, ama Kurt endişelidir. Kurt kardeşine dövüşmemesi için yalvarır, ancak Eric endişelenmemesini söyleyerek dikkate almaz.

İlk tur, Po'nun Eric'e üstün gücüyle hakim olduğu tek taraflı bir maç olur. Kurt maç arasında Eric'e bir kez daha durmasını ister, ama Eric vazgeçmeyi reddeder ve ikinci turda kötü bir şekilde dövülür. Kurt havluyu atar, ama Tong Po havluyu ringten atar ve saldırısına devam eder. Dirseğiyle Eric'e arkadan sert bir şekilde vurur, onu hareketsiz hale getirir, sonra Eric'in dünya şampiyonası kemerini parçalar. Kurt kemeri alır ve kardeşi ile bir sedyede gider, ancak dövüş yetkilileri onları sokakta bırakır ve arenadan çıkarırlar. Emekli bir ABD Ordusu özel kuvvetler üyesi olan Winston Taylor, yardım etmeyi kabul eder ve onları hastaneye götürür. Tong Po'nun acımasız saldırısının bir sonucu olarak Eric'in, belden aşağı felç olur ve bir daha asla yürüyemez.

Öfkeli olan Kurt, kardeşinin intikamını almaya yemin eder. Taylor ona Tayland'ın uzak bir bölgesinde yaşayan ünlü bir eğitmen olan Xian Chow'dan bahseder. İlk başta isteksiz olsa da, Xian Kurt'u Muay Thai sanatında eğitmeyi kabul eder. Kurt, eğitim sırasında, sürekli olarak Xian'ın yeğeni Mylee'yi taciz eden ve dükkanından para çalan Freddy Li'nin liderliğindeki bir suç örgütüyle baş etmeye çalışır. Kurt, gangsterleri bir barda dövdükten sonra Freddy Li' ile kavga eder. Xian, Freddy Li'yi Kurt ile Tong Po arasında bir maç düzenlemeye ikna eder.

Kana Kan Oyuncuları

Kana Kan Oyuncuları
  • Jean-Claude Van Damme .... Kurt Sloane

  • Dennis Alexio .... Eric Sloane

  • Dennis Chan .... Xian Chow

  • Michel Qissi .... Tong Po

  • Ka Ting Lee .... Freddy Li

  • Rochelle Ashana .... Mylee

  • Haskell Anderson .... Winston Taylor

  • Richard Foo .... Tao Lin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın