Görüş Bildir
Haberler
Kan Donduran Olay: Aydın'da Bir Çocuğa 3 Yıl Boyunca 200 Kişi Tecavüz Etti!

etiket Kan Donduran Olay: Aydın'da Bir Çocuğa 3 Yıl Boyunca 200 Kişi Tecavüz Etti!

Emre Ordu
02.03.2017 - 21:05 Son Güncelleme: 03.03.2017 - 17:19

Aydın'ın Efeler ilçesinde kan donduran bir olay ortaya çıktı. İddiaya göre, lise öğrencisi 17 yaşındaki S.K., üç yıl önce ablasının erkek arkadaşı Sercan S.’nin tecavüzüne uğradı. Serkan S. görüntülerini çektiği S.K.'yı tehdit ve şantajla 3 yıl boyunca yaklaşık 200 kişiyle ilişkiye girmeye zorladı. S.K.’nın dört aylık hamile olduğu belirlenince ortaya çıkan korkunç skandalla ilgili sadece 6 kişi tutuklandı.

İddiaya göre Sercan S., kız arkadaşının kardeşi olan S.K.’yi, 2014 yılında köpek verme bahanesiyle evine götürdü. Sercan S., burada S.K.’ya tecavüz etti. S.K.’nın çıplak görüntülerini çeken Serkan S., üç yıl boyunca S.K.’yı tehdit ederek yaklaşık 200 kişiyle para karşılığı ilişkiye zorladı.

Hamile kalınca ortaya çıktı!

Hamile kalınca ortaya çıktı!

DHA'dan Cem Ulucan'ın haberine göre, üç yıl boyunca birçok farklı kişi tarafından sürdürülen cinsel şiddet, S.K.’nın hamile kalmasıyla ortaya çıktı. 22 Şubat Çarşamba günü karın ve bel ağrısı şikayetiyle hastaneye giden S.K.’nın dört aylık hamile olduğu anlaşıldı.

Sağlık görevlilerinin bilgi verdiği polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sağlık görevlilerinin bilgi verdiği polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

S.K., psikolog eşliğinde verdiği ifadede, yaşadıklarını tek tek anlattı. S.K.’nın isimlerini verip, şikayetçi olduğu Sercan S., Onur Y., Nail K., Oğuzhan Ö., Mehmet C. ve Çağlar D., polis tarafından yakalandı.

'Yaş itibarıyla büyük, amca diyebileceğim kişiler de vardı'

'Yaş itibarıyla büyük, amca diyebileceğim kişiler de vardı'

Bu kişilerin kendisine tecavüz ettiğini belirten S.K. 'Kendileri cinsel ilişkiye girdikten sonra her seferinde yanlarında getirdikleri üçüncü, dördüncü şahıslarla da ilişkiye girdiriyorlardı. 'Elimizde Sercan S. ile ilişkiye girdiğin görüntüler var' diyerek, sürekli beni tehit edip, zorla ilişkiye girdiler. Bazı zamanlar bu kişiler, biz cinsel ilişkiye girerken izliyorlardı. Yaş itibarıyla büyük, amca diyebileceğim kişiler de vardı, lise çağındaki kişiler de vardı. Ayrıca isimlerini bilmediğim, bazılarını görsem tanıyabileceğim, hatırlamadığım evlerde, arabalarda, Çine yolu üzerinde ve ıssız yerlerde ilişkiye giren, 200’e yakın şahıstan şikayetçiyim' dedi.

S.K., son olarak kendisine Çağlar D.’nin tecavüz ettiğini ve ondan hamile kaldığını da ifadesinde söyledi.

Korkunç olaya sosyal medyadan da tepkiler var 👇

Korkunç olaya sosyal medyadan da tepkiler var 👇
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Geri kalan 194 orospu çocuğu ve daha binlercesi aramızda. Sabah gazete aldığın büfeci, selam verdiğim bakkal, belki de yan kapı komşun... Ve daha da ilginci ... Devamını Gör

haylaz adam

kendi götünüzü kurtarmak için aanayasa değiştireceğinize Türk ceza kanununu değiştirseydiniz bu 200 şerefsizi ömür boyu tıksaydınız hapse bizde size şükranla... Devamını Gör

Faruk Naçar

Habere inanmayan arkadaşlar, pembe bir dünyada yaşıyorlar sanırım. Ne yazık ki ortaya çıkmayan ne pislikler var. Eşimin tarafından bir tanıdığımızın kızı ayn... Devamını Gör

Hiçbir şey yapamadığım ve yalnızca okumakla kalmak zorunda olduğum için kendimden bile tiksiniyorum...

Hoshimi hanaya

Katılıyorum sana...