Görüş Bildir
Haberler
Son Zamanların Popüler Sesi Kalben'in Instagram Fotoğraflarının Altında Paylaştığı 15 İç Isıtan Yazı

etiket Son Zamanların Popüler Sesi Kalben'in Instagram Fotoğraflarının Altında Paylaştığı 15 İç Isıtan Yazı

Cemal Saffet
23.03.2017 - 17:24 Son Güncelleme: 23.03.2017 - 20:53

Son günlerin çokça konuşulan sanatçılarından biri olan Kalben’in Instagram’a yüklediği fotoğrafların altında adeta bir hazine yatmakta. Birbirinden içten cümleler ile Kalben'in enerjisi okuyanlara rahatlıkla geçiyor. Gelin bu hazineye bir göz atalım.

1.

1.

2.

2.

3.

3.

Günaydın. Hayatımızı değersizleştiren, bizi güçsüzleştiren haberlere, durumlara, olaylara karşı, güzel olanı, masum olanı severek tepki veriyorum. Çocukluktan beri dostum olan yazarlara, şairlere, sanatçılara, bilim insanlarına, düşünürlere ve doğaya güveniyorum. Bulutlu günlerde bile güneşin ve fonda çalan şarkılarla kendi filmini çeker gibi yaşayan can insanların bir yerlerde olduğunu bilmek çok güzel.

4.

4.

Her yere özgürce gidebileceğiz bir gün, dedi. Gülümsedi. Bir yerin vatandaşı olmaktan bağımsız, her birimiz insan olacağız dilediğimiz gibi, dedi. Ağaçları izleyeceğiz, suyu dinleyeceğiz ve esaretimizi var eden ellerin bize ait olduğu asırları hatırlayıp gülümseyeceğiz, dedi. İnandım ona. İnanmak lazım.

5.

5.

6.

6.

Sevdiğini kolay kolay paylaşamaz insan ama paylaşınca; sadece kesişim kümesi olmayı geçip bir olunca; değişip dönüşmekten korkmayınca bambaşka olur.

7.

7.

Fonda bir şarkı: Ayrılmak ne demek, özlemek ne demek, bilemezsin sen... Başımızı çevirince Esme'nin güzel yüzü, parlayan araba camlarından bize gülümsüyor. Sevgi neydi? diyorum. Sevgi emekti. Karşıdan gelen kadına yol vermekti. Böreğin yanına her zaman domates koymaktı, sadece kahvaltıda çok müşteri varken mecburen değil. Soru soran insana doğru dürüst cevap vermekti. Üflemeden. Ankara'dan ciğerlerimize asbest yükseliyor. Çok olmayı düşünüyorum. Çok olmayı. Çocukların ciğerlerinde çiçek olmayı istiyorum, insan olmayı değil. Hepinizi seviyorum.

8.

8.

9.

9.

Uzun zaman arkadaşım, dostum olmadı bu hayatta. Sonra çok arkadaşım, az dostum oldu. Sonra hepsi geride kaldı, kayboldular. Sonra anladım, dostlardan ayrılmak da kalp kırarmış. Dostun arkandan konuşunca izi kalırmış. Şimdi, şanslı hissediyorum. Büyüdüm, öğrendim, daha da öğreneceğim gerçek dostlarımdan ve ilk aşkımdan. Bugün ve her gün sevmekten ilham alacağım. Sevdiğim insanlara dürüst olacağım, sevgimi başkalarının sevgileriyle karşılaştırmayacağım. Genelgeçer kıstaslarla, sayılarla, hediyelerle ölçmeyeceğim aşkımı. Aşkı işimin, doğamın, kalbimin ve aklımın güneşi yapacağım. Bugün Sevmeliler Günü. Seven kalplerini utanmadan bize gösteren, kırılınca korkmayanlara selam!

10.

10.

Kahkaha atmaya, sevdiğimiz kitabı yanımıza almaya, gökyüzüne bakmaya, favori şarkılarımızla yürümeye, dostları aramaya ve hep başlayamadığımız bir şeylere başlamaya zaman bulduran bir hafta olsun.

11.

11.

12.

12.

Fırtınalar koparsa kopsun, diyordu kadın. Sevmek, sevilmek, değer görmek, duyulmak istiyordu. Senelerdir anlattığı karanlık hikayeleri dinleseler, karanlık gerçekleşmeyecekti. Ona inansalar tüm sevdiklerini kurtarabilirdi. Belki.

13.

13.

Benim ihtiyacım dostluk, kendimi gizlemeden dostluk. İhtiyacım sevmek, sevgiyi görmek, sevginin dizinin dibinde oturmak. İhtiyacım aşktan da özgürlükten de yalnızlıktan da utanmamak; kaçmamak. Bu ihtiyaçlara ihtiyacımı bırakmayan güzellikte insanlar görüyorum. Şanslıyım, diyorum. Uyandığımda bulutlar ve yeni dostlarım buradalar.

14.

14.

Yaşarken, severken, yürürken, aşkla üretirken saçları terleyen; insan üstündekilere değil insan içindekilere bakabilen; konuşma sırasını beklemek yerine gerçekten dinleyen; acıyı da güzelliği de aynılaştırmayan; kimseyi kimsenin dişisi görmeden anlayabilen; doğayı da kendi doğasını da kucaklayan herkese günaydın.

15.

15.
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
286
143
30
7
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilara Özkılıç

bu kadın çok başka ya.. Bayılıyorum hem sesine hem kendine..

Naz Genç

👏😍💪

unholy

Kadında tam eşit ağırlıkçı tipi var