Görüş Bildir
Haberler
Kağıt Ev "Mert" Nesaj Uygur Kimdir? Nejat Uygur Kaç Yaşında ve Nereli?

Kağıt Ev "Mert" Nesaj Uygur Kimdir? Nejat Uygur Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
19.04.2021 - 19:46

Yapımlarıyla dikkat çeken Star TV yeni bir diziyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam seyirci karşısına çıkacak olan Kağıt Ev dizisi konusuyla oldukça dikkat çekerken oyuncuları da bir o kadar araştırılıyor. Bu oyunculardan biri de dizide Mert Fırtına karakterine hayat veren başarılı oyuncu Nejat Uygur. Peki Nejat Uygur kimdir? Nejat Uygur kaç yaşında ve nereli? Nejat Uygur hayatı ve detayları haberimizde sizlerle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kağıt Ev'in Mert'i Nejat Uygur Kimdir? Nejat Uygur Kaç Yaşında?

Kağıt Ev'in Mert'i Nejat Uygur Kimdir? Nejat Uygur Kaç Yaşında?

Nejat Uygur Jr. 1 Ocak 1995’te İstanbul'da doğdu. Babası ünlü oyuncu Behzat Uygur ve amcası ise ünlü oyuncu Süheyl Uygur'dur. Nejat Uygur Jr. ismini ünlü oyuncu, tiyatro ve komedi duayeni dedesi Nejat Uygur'dan aldı.

Nejat Uygur ise dedesi ve amcaları gibi oyunculuk yapmaktadır. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Nejat Uygur'un asıl alanı tiyatrodur. Nejat Uygur Jr. ilk başta arkadaşı Sina ile çektiği Vine videoları ile adını duyurdu.

Nejat Uygur lise öğrenimini TED İstanbul Koleji'nde bitirmesinin ardından üniversite eğitimi almayan Nejat Uygur, doğrudan aile mesleği olan ve hevesli olduğu oyunculuğa adım attı. Oyunculuk kariyerine sosyal medyada çektiği videolarla başlamasının ardından dizilere de yönelen Nejat Uygur, Bizim Hikâye dizisinde canlandırdığı Hikmet rolü tanınıyor. Sonrasında ise oyunculuğa devam etmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?