Görüş Bildir
Haberler
Kadir Şeker'in Öldürdüğü Özgür Duran’ın Annesi, Dırla Ailesinin Saldırısına Uğradı!

Kadir Şeker'in Öldürdüğü Özgür Duran’ın Annesi, Dırla Ailesinin Saldırısına Uğradı!

Konya'da Ayşe Dırla isimli kadını korumak isterken katil olan Kadir Şeker'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şeker'in öldürdüğü Özgür Duran'ın annesi, Ayşe Dırla'nın kız kardeşi  Figen Dırla tarafından saldırıya uğradı. Özgür Duran'ın annesini ‘Oğlun gibi seni de öldürsek kim ne yapabilir?’ diye kendisini tehdit eden Figen Dırla'dan şikayetçi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya'da geçen yıl 5 Şubat'ta Piri Reis Parkı'nda sevgilisi Ayşe Dırla'ya bağırarak küfreden ve kameriyeyi yumruklayan Özgür Duran'a müdahale etmek isteyen Kadir Şeker, boğuşma sırasında Duran'ı kalbinden bıçaklayarak öldürmüştü.

Mahkeme Kadir Şeker'i 12,5 yıl hapse mahkum etmiş, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ise kararla ilgili İstinaf Mahkemesi'ne başvurmuştu.

Saçını yoldu, kafa attı

Saçını yoldu, kafa attı

Dava dosyasının bir numaralı tanığı Ayşe Dırla'nın kız kardeşi Figen Dırla, geçen cumartesi günü Antalya'da yaşayan Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılınç'ı darbetti. 

Oğluna yemek götürmek için evden çıkan Dalkılınç, Kadir Şeker hakkında yürütülen ve takipsizlik kararı verilen 'kiralık katil' soruşturmasında adı geçen Ayşe Dırla'nın kız kardeşi Figen Dırla ile Yeşildere Mahallesinde sokak üzerinde karşılaştı. 

Dalkılınç'ın önünü kesen Dırla, tehdit ettiği Dalkılınç'ı dövdü. Dalkılıç’ın saçını kopartan ve tokasını kıran Dırla, burnuna da kafa attı. 

Hastaneden darp raporu alan Mübeyyen Güner Dalkılınç, emniyete giderek Figen Dırla'dan şikayetçi oldu. Figen Dırla hakkında, kasten yaralama ve tehdit suçlarından soruşturma başlatıldı.

"Açıkça 'Oğlunu biz öldürttük' diyor"

"Açıkça 'Oğlunu biz öldürttük' diyor"

Mübeyyen Güner Dalkılınç, sokakta oğlunu ararken karşısına Ayşe Dırla'nın kardeşi Figen Dırla'nın çıktığını belirterek, “Bir anda bana saldırmaya başladı. 'Oğlun gibi seni de öldürsek ne yazar?' dedi ve yakamdan tutup kafa attı. Tokamı kırıp, saçımı yoldu. Hakaret ve tehditlerde bulundu. Ben yine de bu işin peşini bırakmayacağım. Bunların korktuğu bir şey var ki bize saldırıyorlar. Açıkça 'Oğlunu biz öldürttük' diyor. 'Kadir Şeker'i biz tuttuk' der gibi itiraf ediyorlar' dedi.

Özgür Duran’ın kardeşi Niyazi Remzi Duran ise ağabeyinden sonra annesinin de canına kıyılmak istendiğini söyledi. 

Annesinin darbedilmesinin peşini bırakmayacağını belirten Remzi Duran, “Biz daha önceden can güvenliğimiz yok diye koruma talep etmiştik. Bize koruma verilmediği gibi bir de darbedildik. Bu işin takipçisi olacağız. Ailemden ikinci bir kişinin zarar görmesine izin vermeyeceğim' diye konuştu.

Mübeyyen Güner Dalkılınç, bir süre önce Kadir Şeker'in kiralık katil olduğunu da öne sürmüştü 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
18
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
olmadıkonusuruz

Nasıl bir aileye denk geldi bu çocuk ya? İğrenç insanlar mahvettiler gencecik çocuğun hayatını.

lilithtrinity

ya teyze geç bu işleri yaaa. kör ölür badem gözlü olur hesabı. oğlunun girişmediği pis iş kalmamış,kendi gibi bir bela bulmuş işte. olan gencecik bir çocuğa ... Devamını Gör

rans

kiralık katil olayının yalan olduğu ortaya çıkınca yeni taktik denemişler :)