Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Süper Güçlere Sahip Kahramanlar Olduğunu Kanıtlayan 11 Fotoğraf

etiket Kadınların Süper Güçlere Sahip Kahramanlar Olduğunu Kanıtlayan 11 Fotoğraf

Bilime göre, tüm kadınların erkeklerde bulunmayan bazı süper güçleri vardır: Kadınlar farklı renk tonlarını ayırt edebilirler, daha güçlü bir bağışıklık sistemine sahiptirler ve erkeklerden daha empatik ve sezgiseldirler. Benzersiz tehlike algılama yeteneklerine sahiptirler ve çok zahmete girmeden zorlu görevlerin üstesinden gelebilirler. Bu listedeki fotoğraflar, kadınların eşsiz becerilerini göstererek bizleri kendilerine daha da hayran bırakacak!

Sizin için derlediğimiz  bu içeriğimizde gücü ve kadınlığı birleştiren, doğum yapan ya da  kırılması güç şeyleri kırma yeteneğine sahip süper güçlü kadınlar ile sizleri baş başa bırakıyoruz!

Keyifli okumalar! 💪

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Topuklu ayakkabılarla maraton koşmak!

1. Topuklu ayakkabılarla maraton koşmak!

Yüksek topuklu ayakkabı giymek çoğu erkeğin yapamayacağı bir beceridir, peki ya maraton koşarken topuklu ayakkabı giymek? Eski bir balo salonu dansçısı olan Irene Sewell, topuklu ayakkabılarla maratonu koşarak Guinness Dünya Rekoru organizasyonuna katıldı, 26.5 mil (43 km)'i,  7 saat 28 dakika tamamladı.

2. Örümcek Adam varsa Örümcek Kadın da var! Hem de gerçek hayatta...

2. Örümcek Adam varsa Örümcek Kadın da var! Hem de gerçek hayatta...

Batı Afrika'daki küçük bir şehirden gelen bu kızın süper gücü, uçurum kenarındaki bir kayalığa ya da duvara tırmanmak! Bu işi o kadar rahatlıkla yapıyor ki sanki parkta bir gezintiye çıkmış gibi görünüyor. Çocukken, hayvanat bahçesi çalışanı Georgie'den tırmanma becerileri eğitimi aldı. Fakat, artık profesyonel rekabete dayalı kaya tırmanışı yapmıyor ama motivasyon konuşmaları yaparak ve koçluk seminerleri düzenleyerek başkalarına ilham vermeye devam ediyor.

3. Etrafında minik bir bebiş varken bile sporu ihmal etmemek!

Son zamanlarda anne ve bebek yoga dersleri giderek daha popüler hale geldi. Küçük bir bebeğiniz olduğunda bile çalışmanın mümkün olduğunu gösterdiler. Ve unutmayın, birileri ayağınızı gıdıklarken konsantre olması o kadar da kolay bir iş değil!

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Araba sürme oyununda arabayı çarpmak ve bilgisayarı çökertmek...

4. Araba sürme oyununda arabayı çarpmak ve bilgisayarı çökertmek...

Bu aslında tersine bir süper güç: Araştırmalar, kadınların ilk sürüş testlerinde başarısız olma olasılıklarının daha yüksek olduğunu ve genellikle eşlerinin daha iyi bir sürücü olduğunu kabul ettiklerini göstermektedir. Görünüşe göre, bu sürüş oyununda yani araba gerçek değilken bile geçerli. Aynı zamanda, araştırmalar, kadınların araba kullanırken daha dikkatli olduklarını da kabul ediyor.

5. Rekor kıran bir kutup kaşifi olmak! Hem de 4 çocuğu varken!

5. Rekor kıran bir kutup kaşifi olmak! Hem de 4 çocuğu varken!

Ann Daniels, insanların istedikleri her şeyi elde edebildiklerinin kanıtı. O, tarihteki Kuzey ve Güney Kutuplarına ulaşan ilk kadın. Ve bu başarıya hiçbir deneyimi yokken ve  üçüz çocukları daha henüz 18 aylıkken imzasını attı.

6. Şartlar ne olursa olsun güzellik rutininden taviz vermemek!

6. Şartlar ne olursa olsun güzellik rutininden taviz vermemek!

Güzellik maskeleri bir süre ciltte bırakılmalıdır. Bu güzellik ritüeli, bir bilgisayar oyunu oynarken veya bebeğini beslerken de gayet tabii yapılabilir, gündelik işler bir kadının güzellik ritüelinin önüne geçemez asla!

7. Kaç yaşında olursa olsun ışıldamaktan vazgeçmemek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Helen van Winkle, 87 yaşında  Instagram yıldızı oldu. Bu, provokatif, gösterişli veya tartışmalı olma korkusu olmadan markasını yaratmaya başladığı zamanlardı. Her şey büyük torununun Instagram'da bir fotoğrafını yayınlamasıyla başladı ve fotoğrafları büyük ilgi gördü. Artık Helen, MTV Film Ödülleri gibi önemli etkinliklerde yer alıyor ve milyonlarca kadına 90'lara yaklaşsalar bile kendilerinden vazgeçmemeleri için ilham veriyor.

8. Tüm zorbalıklara rağmen gezegenin geleceği ile ilgilenmek!

8. Tüm zorbalıklara rağmen gezegenin geleceği ile ilgilenmek!

Nadia gerçek bir savaşçı. Okula giderken çöp toplamaya başladı ve kısa bir süre sonra 2'den fazla geri geri dönüşüm kutusu büyüklüğünde plastiği doğaya kazandırdı. Okul arkadaşları çabalarını takdir etmedi ve ona “Çöp Kız” adını verdi. Fakat, onun hikayesi daha büyük bir topluluğa ilham verdi. O artık sadece bir Facebook destek grubuna sahip değil, hayranları onu ilham verici bir süper kahramana dönüştürdü.

9. Hem uzay mekiği komutanı hem de bir anne olmak!

9. Hem uzay mekiği komutanı hem de bir anne olmak!

Eileen Collins uzay mekiğinin ilk kadın pilotu ve ilk kadın komutanıydı. 16 yıl süren kariyeri ve 4 orbiter uçuşundan sonra kocası ve 2 çocuğuyla daha fazla zaman geçirmek için 2006 yılında NASA'yı terk etti. Röportajlarında diğer insanlara en zorlu mücadeleleri bile üstlenmelerini ve başarısızlıktan korkmamalarını tavsiye ediyor.

10. Aynı anda birden çok görevi ustalıkla yapmak!

10. Aynı anda birden çok görevi ustalıkla yapmak!

Kadınların çoklu görevlerde daha iyi oldukları bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Gördüğünüz gibi, bir bebeği emzirmek ve makyaj yapmak bu tür çoklu görevlerin sadece bir örneği.

11. 9 ay karnında bebek taşımak ve sonrasında doğum yapmak!

11. 9 ay karnında bebek taşımak ve sonrasında doğum yapmak!

Doğum yapmak, kadınlara özgü nihai bir süper güç! Yukarıdaki resim, İspanyol bir blog yazarı ve 3 çocuk annesi Laura'nın ikiz bebeklerini doğurmadan 4 gün öncesine ait.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm kadınlar süper güçlere sahiptir!

Ve eğer sen de böyle düşünüyorsan bizim atladığımız, senin aklına gelen kadınların süper güçlerini yorumlarda bizimle paylaşabilirsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1398
574
124
68
65
34
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ata Korkmaz

Kadınlar güçsüz veya beceriksiz demiyorum ama kadınları gereksiz yüceltmenin boku çıkmadı mı ? Bence cinsiyetçi bir içerik olmuş. Erkeklerin süper güçlere sa... Devamını Gör

sütaş

içerikteki çoğu şeyi çok saçma buldum bunlar yerine meme kanseri geçirmiş kadınları, şiddete maruz kalıp güçlü kalmayı başarabilen vs. kadınlara içerikte yer... Devamını Gör

sebastiaan

Ne güzelsiniz, böyle içeriklerin altında farkındalık kazanmış insanların yorumlarını görmek. Mis..

kimderdiki

anneliği doğurmayı emzirmeyi kutsallaştırmayı tam anlayamıyorum. olması gereken beraber büyütmek değil mi, birinci bakımı veren anne evet ama sonra neden ann... Devamını Gör

Türk Mavisi

Cunku sizin de dediginiz gibi birinci bakimi veren anne ve sonrasinda tum yuku ceken de o. 3 cocuklu CEO cocuklariyla mamasindan bezine, kreşinden banyosuna ... Devamını Gör