Görüş Bildir
Haberler
Kadınlar Futbolda Şampiyon Konak Belediyespor

Kadınlar Futbolda Şampiyon Konak Belediyespor

Kadınlar Futbol 1. Lig'de İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarspor'u 9-0 mağlup eden Konak Belediyespor, son hafta öncesinde şampiyonluğunu ilan etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atatürk Stadı 1 No'lu yan sahada konuk ettiği İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarspor'u, Ceren (4), Ebru (2), Cosmina, Naciye ve Hilal'in golleriyle 9-0 mağlup eden Konak Belediyespor, 17. haftada puanını 45'e yükseltti.

Ligde son hafta öncesi şampiyonluğu garantileyen Konak Belediyesporlu futbolcular, sevinçlerini kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarıyla paylaştı.

Üst üste 4. şampiyonluğunu kazanan Konak Belediyespor, gelecek sezon Türkiye'yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek.

Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gönen, dördüncü kez mutlu sona ulaştıkları için çok mutlu olduklarını ve futbolcularıyla gurur duyduğunu belirterek, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Teknik direktör Ali Alanç da Konak Belediyespor olarak çok çalışarak, İzmir'e bir şampiyonluk daha getirdiklerini söyledi.

TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
11
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın