Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 0-1 Dnipro

Fenerbahçe 0-1 Dnipro

Fatih
15.07.2015 - 22:57

Pereira: "Şampiyonlar Ligi İçin Fazla Vaktimiz Kalmadı"

Maçın ardından konuşan Vitor Pereira, dün Sivasspor ile oynadıkları maçın yarattığı yorgunluğa dikkat çekti.

Portekizli teknik adam şu sözlerle konuştu:

'Dünkü maçın yorgunluğunu yaşadık. Maçın ardından seyahat ettik ve sabaha karşı 4'te buraya geldik. Fazla dinlenme fırsatı bulamadık. Üst üste iki gün maç oynamak benim tercihimdi. Şampiyonlar Ligi için fazla vaktimiz kalmadı. Süreci hızlandırmaya çalışıyoruz. Ben de bu riski aldım.'

'Dnipro diri ve güçlü bir takım. Onların ligi gelecek hafta başlıyor ve daha hazır durumdalar. Biz yeterince iyi ve hızlı futbol oynayamadık, buna rağmen oyuncularımın sergilediği duruştan memnunum. Dün ve bugün yediğimiz goller iletişim eksikliğinden kaynaklandı. Bu ekip birlikte kısa süre çalışma imkanı buldu. Bu eksikliği giderip daha iyi olacağız.'

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe 0-1 Dnipro

Fenerbahçe 0-1 Dnipro

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda hazırlık maçında Dnipro'ya 1-0 kaybetti.

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda geçen sezonun UEFA Avrupa Ligi finalistlerinden Dnipro ile bir hazırlık maçı oynadı. Nani, Fernandao ve Kjaer'in ilk 11'de oynadığı mücadeleyi Fenerbahçe 1-0 kaybetti.

Mücadelenin ilk yarısının 37. dakikasında Fenerbahçe'de Kjaer'in hatasının ardından Volkan Demirel ile Bruno Alves arasındaki anlaşmazlığın sonucu Dnipro golü buldu. Bruno Alves'in kendi ağlarına gönderdiği topla Dnipro Fenerbahçe önünde 1-0 öne geçti.

İkinci yarı da karşılıklı ataklar şeklinde geçerken, her iki ekip de skoru değiştirecek golü bulamadı ve 90 dakika sonunda Dnipro sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın yanı sıra yeni transferler Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Jose Fernandao, Abdoulaye Ba, Fabiano Ribeiro, Luis Nani ve Josef de Souza, ilk defa Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çimlerine maç için ayak bastı.

Yeni transferlerden Hollandalı Robin van Persie ise henüz hazır olmadığı için maç kadrosunda yer almadı.

STOCH 808 GÜN SONRA KADIKÖY'DE

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, 808 gün sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maça çıktı. Sarı-lacivertlilerin, 2010-2011 sezonunda kadrosuna kattığı ve iki sezondur PAOK ile Al Ain'e kiraladığı Stoch, sarı-lacivertli formayı tekrar Kadıköy'de giydi. Dnipro ile oynanan hazırlık karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Slovak futbolcu, Kadıköy'de en son 28 Nisan 2013 tarihinde Süper Lig'de Kayserispor karşısında oynamıştı.

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Fenerbahçe'nin bu sezon ilk kez Kadıköy'de oynadığı maçta tribünlerin çok büyük kısmı boş kaldı. Karşılaşmayı yaklaşık 10 bin sarı-lacivertli taraftar takip etti. Fenerbahçe Kulübü, maçtan bir gün önce biletleri passolig üzerinden 70 ila 220 lira arasında satışa sunmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0