Görüş Bildir
Haberler
Kader Tarlana Güzellik Tohumu Ekebilirsin

etiket Kader Tarlana Güzellik Tohumu Ekebilirsin

Ünal Güner
26.06.2023 - 23:38 Son Güncelleme: 03.07.2023 - 23:02

Kader tarlamıza her gün binlerce tohum ekeriz. Duygularımızla, düşüncelerimizle, hallerimiz ve haletlerimizle... Ve ektiğimiz her tohum aslında bir ağaç olabilme ve bize sunulabilme potansiyelini bünyesinde taşır. Fakat doğaya bakalım, her elma çekirdeği bir elma ağacı oluyor mu? Ama bu potansiyeli taşıyor. Şayet o elma ağacı gerçekten bir toprakla, topraktaki suyla, sudaki ışıkla, oksijenle ve gerekli bakımla buluştuysa, bir bakıyorsunuz ki her yıl çok sayıda elma verebilecek müthiş güzel bir ağaca dönüşebiliyor. 

Öyleyse diyebiliriz ki aslında her tohumun ağaç olabilme ve hatta ağaçlardan da bir orman olabilme potansiyeli ve özelliği vardır. Yani her ifadenin, her düşüncenin, her talebinin, an ben an her türlü yaratımının aslında gerçekleşebilme özelliği ve bizim de bunları yapabilme yeteneğimiz var. Biz bunu bilsek de bilmesek de, o tohum bunu bilse de bilmese de o tohumların her bir tanesinde yaratımın gücü var ve bu yaratımın gücü Yaradan’dan bir hediye, bir armağan. Yani onun suretinde yaratılmanın bilgisi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte ağaç da aslında meyveyi kendi suretinde meydana getiriyor, içine koyduğu her tohumda, oluşturduğu her tohumda kendi sureti var.

İşte ağaç da aslında meyveyi kendi suretinde meydana getiriyor, içine koyduğu her tohumda, oluşturduğu her tohumda kendi sureti var.

Ve suretindeki bu matematik aslında tüm kâinatta müthiş bir mekanizma olarak an ben an, seyrettiğimiz her şeyde mevcut. İşte bu matematiği fark ettiğimizde, bu sistemi anladığımızda şöyle bir durumla karşı karşıya kalıyoruz: Şimdi hangi tohum ekmek istersin? Elma mı, armut mu, portakal mı, muz mu..? Ya da güzelliklerle mi buluşmak istersin, acılarla mı? Tatlar, lezzetler seni mutlu mu etsin, yoksa şikayet ve isyanlarla mı buluştursun? 

İşte bunların her bir tanesinin farkındalığı ile kararı verebilmek her birimizin elinde çünkü her türlü tohuma sahibiz. İfadelerimizle, bizden çıkan davranış düşünce ve enerji frekanslarıyla, hayat aynasına yansıttığımız her türlü enerjiyle bu güce sahibiz ve bunun matematiğini Güzellik Tohumu isimli kitabımda da mevcut. 

Sizler bu mekanizmayı kavradığınızda göreceksiniz ki aslında her şey ne kadar da kolaylaşıyor. Sadece hangi ürünü alacağınızı hayal edeceksiniz ve hedefiniz neyse, buluştuğunuzda sizi mutlu edecek, size tat ve lezzet verecek şey neyse odağınız da işte orası olacak. Ya da çözmek istediğiniz bir sorun ya da problem veya temizlenmesi gereken bir durum varsa sadece oraya odaklanacaksınız. Odaklandığınız şeyler büyüyecek, çoğalacak ve nihayet seçtikleriniz size sunulacak. O zaman seçim yapmanın sorumluluğu da size verilecek. Size sunulacak. 

Eğer bu sorumluluğu almaya hazırsanız hayatınızın ve yaratımlarınızın sorumluluğu da size verilir. Güzellik Tohumu’nda da bunların detaylarını güzel ve keyifli bir biçimde görebilirsiniz. Pek çok meditatif çalışma, ruhsal egzersiz mevcut. Sadece bilgiyle değil, eylemle de...

Eyleme nasıl geçeriz, harekete nasıl geçiririz, ruhsal çalışmaları nasıl yaparız ve bu çalışmaların içerisindeki derinlikler, doğanın içinde nasıl cereyan ediyor?

Doğanın kendinde nasılsa aslında ruhsal ve bedensel her türlü durumumuzun içinde de aynı mekanizmaların geçerli olduğunu göreceğiz. Bu kadar mı benzer, bir ağacın oluşması ile bir talebin oluşması? Bu kadar mı benzer, bir insanın büyümesi ile doğanın, canlılığın büyümesi, artması, çoğalması? Eğer her şey bir ise o hâlde ayrılık gayrılık sadece zihinsel bir şey. İşte bunları bir olarak görebilmenin bir felsefesi, bir matematiğiyle buluşacağız.

Ve bunu kavradığımızda hayatımızı istediğimiz şekilde güncelleyebilme, kolaylaştırma gücüne de sahip olabileceğiz. Yaratımın gücü bizi, yarattıklarımızın sorumluluğuyla, kendi güzelliğimizle buluşmaya götürecek. Güzellik Tohumu kitabımda inşallah güzel bilgilerle, şuurlanmalarla ve idrakle buluşalım.

Sevgilerimle, hoşça kalın.

Instagram

Twitter

YouTube

Facebook

Web

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın