Görüş Bildir
Haberler
Kaçırılan Oğlu İçin Aracın Önüne Tutunan Anne 40 km Gitti

Kaçırılan Oğlu İçin Aracın Önüne Tutunan Anne 40 km Gitti

Abdullah Demir
03.04.2023 - 10:09 Son Güncelleme: 03.04.2023 - 10:20

Düzce'de 14 yaşındaki oğlunu kaçırmak isteyen eski eşi A.O.Ş'nin arabasının kaputuna tutunan anne S.Ş. 40 km boyunca aracın önünde gitti. Otoyolda polislerin durdurması ile kaputtan yere düşen S.Ş. yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aziziye Mahallesi'nde yaşayan eski eşi S.Ş. ile bir müddet görüşen A.O.Ş, 14 yaşındaki oğlunu aracına bindirerek uzaklaşmak istedi. Bu sırada S.Ş. aracın kaputuna tutundu.

Durumu fark eden mahalle sakinleri, peşine düşerek aracı durdurmak istedi.

D-100 kara yolu üzerinden Anadolu Otoyolu'na çıkan A.O.Ş. Hendek gişelerinde polis tarafından durdurulduğu sırada kaput üzerindeki S.Ş. yere düşerek yaralandı. Mahalle sakinlerinden H.Ş. de S.Ş'yi kurtarmak isterken A.O.Ş'nin kullandığı aracın çarpması sonucu yaralandı.

Yaralılar, Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Annenin oğlu için kaput üstünde yaptığı yolculuk ve yaşanan kovalamaca, sürücüler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

A.O.Ş. gözaltına alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
62
35
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hermione Granger

ülke ucuz aksiyon filmlerine döndü iyice... ayrıca halk kendi işini kendi çözüyor. iyi kadına bi şey olmamış, düşse fln o manyak üstünden de geçerdi...

nzylmz

Anlıyorum annelik babalık fikri sizi mutlu ediyor bi yükseliyorsunuz ama beceremiyorsunuz yapmasanız mı artık bir insana bu travmayı yaşatmaya hakkınız yok

Hermione Granger

yok arkadaşım onlar işin başka tarafına yükseliyor sadece ama korunmayı bilmedikleri için işin sonu kucakta cocukla bitiyor maalesef.

moonlight

sen kimsin de anneden evladını ayıracaksın ..alnından öpüyorum o annenin ... geber emi baba değil senden güzel ceset olur ...