Görüş Bildir
Haberler
Kablolarla Uğraşmaya Son! Tam Bir Fiyat Performans Ürünü Diyebileceğiniz Bluetooth Kulaklık Tavsiyeleri

etiket Kablolarla Uğraşmaya Son! Tam Bir Fiyat Performans Ürünü Diyebileceğiniz Bluetooth Kulaklık Tavsiyeleri

beyza içgöz
12.08.2023 - 20:20

Hem müzik dinlemek hem de telefon görüşmeleri yapmak için kullanılan kulaklıklar kablosuz olmaları sayesinde kullanıcılarına büyük bir rahatlık sunar. Ancak, piyasada birçok farklı marka ve model bulunması kullanıcıların hangi ürünü tercih edeceklerine karar vermelerini zorlaştırabilir. İşte tam bu noktada devreye biz giriyoruz! Fiyat performans açısından en iyi bluetooth kulaklıkları sizler için bir araya getirdik. Bu sayede hem bütçenizi sarsmayacak hem de ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir kulaklık bulabileceksiniz. İşte karşınızda tam fiyat performans ürünü bluetooth kulaklık tavsiyelerimiz...

Bu içerik 11.08.2023 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kesintisiz müzik deneyimi sunan JBL Tune T500BT

1. Kesintisiz müzik deneyimi sunan JBL Tune T500BT

JBL TUNE 500 BT kablosuz kulaklıklar, 16 saat boyunca devam eden üstün ses deneyimi sağlar. 32 mm'lik bu kulaklık, kullanım kolaylığı ve mükemmel ses kalitesini birleştirir. 

Bu model JBL Pure Bass ses teknolojisi ile donatılmıştır. Bu sayede her bir anınızı eşsiz bir ses kalitesi ile doldurabilirsiniz. Bu kulaklıklar, müzik zevkinizi kesintisiz ve yüksek kaliteli bir deneyime dönüştürmek üzere tasarlanmıştır.

JBL T500BT kablosuz kulaklık, uzun süreli kullanım için mükemmel bir seçimdir. Hafif malzemeler ve yastıklı baş bandı ile birlikte sunulan yumuşak kulak yastıkları, uzun süreli kullanımlarda bile rahatsızlık hissi yaratmaz. Ayrıca kulaklığın kolaylıkla katlanabilir olması taşımayı da oldukça pratik hale getirir.

Kullanıcı yorumu: Rengi çok güzel pastel tonlarında göründüğü gibi ses kalitesi çok iyi kullanışlı.

Fiyat: 1.845,00 TL

Satın almak için tıklayın

2. Samsung Galaxy Buds 2

2. Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds2, kablosuz kulaklık seçenekleri arasında en üst sıralarda yer alıyor. Bu kulaklık mükemmel bir oturma hissi, dengeli ses kalitesi ve kesintisiz bağlantı özellikleri ile öne çıkıyor. Samsung Galaxy Buds 2, aktif gürültü engelleme yeteneği sayesinde dışarıdaki seslerin %98'ini engelleyebiliyor. 

Bu özellik, toplantılarınızda veya arkadaşlarınızla yaptığınız sohbetlerde her kelimenin net bir şekilde duyulmasını sağlıyor. Ayrıca, rüzgarın oluşturduğu sesleri en aza indirecek bir tasarıma sahip olan Galaxy Buds 2, dış mekan aramalarınızın daha net olmasını sağlıyor.

Kullanıcı yorumu: Bu fiyat bandındaki alınabilecek en güzel ürünlerden bir tanesi. Aktif gürültü engelleme ve şeffaf mod özelliklerine bayıldım. Aktif gürültü engelleme özelliği açıldığında pek belli olmasa da kulaklık pasif bir şekilde sesi iyi derecede önlüyor. Uygulamada telefonla konuşurken şeffaf moda otomatik geçme özelliğinin bulunması çok iyi bir özellik olmuş. Yolda yürürken genelde telefonla konuştuğum için benim için çok faydalı bir özellik oldu.

Fiyat: 1.646,10 TL

Satın almak için tıklayın

3. Suya dayanıklı JBL Wave 300TWS

3. Suya dayanıklı JBL Wave 300TWS

JBL, en iyi kulaklık markalarından biri olarak kabul edilir ve popüler kulak içi kulaklık modeli arka plan gürültüsünü engelleme özelliği ile öne çıkar. Ergonomik tasarımı, kulağınıza mükemmel bir uyum sağlar ve gün boyunca kullanım için rahatlık sunar. 

JBL Wave 300 TWS kulaklık, IPX2 sertifikası ile yağmura karşı dayanıklıdır. Modelin bu özelliği sporcular için ideal bir Bluetooth kulaklık seçeneği haline getirir.

Kullanıcı yorumu: Çok hafif ve kaliteli olduğu ele alınca verdiği hisle anlaşılıyor. Ses kalitesini sevdim silikonsuz olmasına rağmen bassları güzel.

Fiyat: 1.749,00 TL

Satın almak için tıklayın

4. Uzun şarj ömrüne sahip TTEC Airbeat Duo TWS Kulaklık

4. Uzun şarj ömrüne sahip TTEC Airbeat Duo TWS Kulaklık

AirBeat Duo, mükemmel fiyat-performans oranıyla Bluetooth kulaklık arayanların dikkatini çekmektedir. Sporcuların tercihi olan bu kulaklık, ter ve suya karşı dayanıklıdır. 

AirBeat Duo TWS kulak içi kulaklık, şarj kutusuyla birlikte kullanıldığında 30 saate kadar kesintisiz kullanım imkanı sağlar.İçerisinde bulunan 2x dinamik sürücü sayesinde, bas sesleri daha derin ve berrak bir şekilde duyabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Ürünü alalı 6 ay oldu. Çok Memnunum. Şarjı günlük 4 5 saat kullanımda 5 gün rahat gidiyor. Haftadan haftaya şarj edilebilir yani. Sağ ve sol kulaklık bağımsız olarak kullanılabiliyor. Mikrofonu normal ortamda yeterli. müzik deneyimi son derece harika. Almayı düşünen varsa tereddütsüz alabilir.

Fiyat: 671,08 TL

Satın almak için tıklayın

5. Rahatlığı ile ön plana çıkan Sony INZONE H7 Kablosuz Gaming Bluetooth Kulaklık

5. Rahatlığı ile ön plana çıkan Sony INZONE H7 Kablosuz Gaming Bluetooth Kulaklık

Oyuncular için önerimiz Sony INZONE H7, kablosuz oyuncu kulaklığı olarak öne çıksa da herkes tarafından kullanılabilir. Discord onaylı ve PS5 ile uyumlu bu üstün kaliteli gaming Bluetooth kulaklık, profesyonel oyuncuların gözdesi olarak karşımıza çıkar. 

Kulaklığın rahatlık için tasarlanmış geniş ve yumuşak kafa bandı yastıkları, uzun süreli kullanımda bile ağırlığı başınıza eşit şekilde dağıtır. Kulağınızı tamamen kaplayan ve naylondan üretilmiş olan kulaklık yastıkları ise kulaklarınıza hemen hemen hiç baskı yapmaz.

Fiyat: 5.399,00 TL

Satın almak için tıklayın

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jabra Elite 3 TWS kulaklık

6. Jabra Elite 3 TWS kulaklık

Jabra Elite 3, gürültü engelleme özelliği sayesinde hareketlilik esnasında bile kesintisiz bir iletişim deneyimi sunuyor. Jabra'nın en popüler ve beğenilen kulak içi kulaklık modellerinden biri olan bu ürün kullanıcılarına zengin ve net bir ses kalitesi sunarken aynı zamanda güçlü baslar da sağlıyor. 

Aynı zamanda bu model Sound+ App ile kişisel zevklerinize göre ses ayarlarını kişiselleştirebilmenize olanak tanıyor. Bu sayede Jabra Elite 3, kullanıcılarına özelleştirilebilir ve kaliteli bir ses deneyimi sunuyor.

Fiyat: 1.759,00 TL

Satın almak için tıklayın

7. Kulak yapınıza uyum sağlayan Huawei Freebuds Pro 2

7. Kulak yapınıza uyum sağlayan Huawei Freebuds Pro 2

HUAWEI FreeBuds Pro 2, gerçek zamanlı uyarlanabilir EQ sistemini kullanarak benzersiz bir ses deneyimi yaşatır. Bu model ses düzeyini kulak yapınıza ve kulaklık takma biçiminize göre gerçek zamanlı olarak mükemmel bir şekilde ayarlar. 

Bu özellikleri sayesinde FreeBuds Pro 2, her durumda en uygun ses performansını garanti eder. 

Kullanıcı yorumu: Özellikleri eksiksiz. Diğer ünlü ve daha pahalı markalarla bile rahat rahat rekabet edebilecek seviyede. Ayrıntıları için resmi sayfasına bakın; iddia edilen her özellik doğru ve kullanışlı.

Fiyat: 3.590,10 TL

Satın almak için tıklayın

8. Sony WH-CH510

8. Sony WH-CH510

Sony'nin WHCH510 modeli, Japonya'nın köklü bir şirketi tarafından üretilen ve kablosuz kulaküstü kulaklık tercih eden kullanıcılar için ideal bir seçenek olabilir. Cihaz 35 saate kadar süren pil ömrüne sahipken sadece 10 dakikalık bir şarjla 90 dakika kullanım sunuyor. 

Bu modelin kompakt ve hafif kulaklık başlıkları kolay taşınabilirlik sağlar. 30 mm sürücü birimi ile donatılmış kulaklık, daha fazla ayrıntıyı duyma imkanı verir. Dahili tuşlar sayesinde sesli yardımcılarına erişebilir, yol tarifi alabilir, müzik çalabilir ve kişilerinizle iletişim kurabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Genel itibariyle ses kalitesi çok iyi ve net. Tizler ve baslar gayet başarılı. Cızırtı vs gelmiyor. Şarjı çok iyi. 30-35 saat kullanım sağlıyor. 

Fiyat1.740,00 TL

Satın almak için tıklayın

9. Kesintisiz deneyim için AirPods Pro 2

9. Kesintisiz deneyim için AirPods Pro 2

Apple'ın AirPods'u, devrimsel bir teknoloji ve akıllı bir tasarım ile eşsiz bir ses deneyimi sunuyor. H1 kulaklık çipi ile güçlendirilmiş olan bu ürün, kullanıcılarına Siri'ye sadece sesleriyle erişme imkanı sağlıyor. Böylece ellerinizi kullanmanıza gerek kalmıyor.

Ayrıca, AirPods Pro 2 tek bir şarjla 3 saate kadar konuşma süresi sunuyor. İster müzik dinleyin ister bir telefon görüşmesi yapın. AirPods ile her zaman kesintisiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

Kullanıcı yorumu: Kaliteli kullaklık ses çok net telefon ve tablete hemen bağlanıyor (şarj kutusundayken kapağı açınca)... Apple tv ve pc ye de sorunsuz bağlandı ses çok iyi aşırı memnun kaldım.

Fiyat: 3.561,50 TL

Satın almak için tıklayın

10. Huawei Freebuds Se

10. Huawei Freebuds Se

HUAWEI FreeBuds SE, yarı kulak içi tasarımıyla dış kulağın konturlarına mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Kulak kanalındaki basınç azaltılırken, hafifliği ve nefes alabilme özelliği ile sadece müzik dinlerken varlığını hissettirir. 

Üç farklı boyutta sunulan silikon kulak uçları, herkesin kendi kulaklarına en uygun olanı bulmasını kolaylaştırır. Bu, konforlu bir deneyim için idealdir ve uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık vermez.

Kullanıcı yorumu: Kesinlikle iyi ki almışım diyorum. Çok araştırmıştım almadan önce. Yüksek miktarda para vermek istemiyordum ama ortadan biraz yüksek kalite bir kulaklık arayışındaydım. Ürünün kalitesi yüksek kalite bir hissiyat verdi bana. Ses kalitesinden telefona bağlanma hızından memnun kaldım. Kulağa da oturuyor ağrıtmıyor. Kimileri sesi az veriyor yazmıştı. Ancak bana fazla geldi son ses dinleyemedim bile diyebilirim. Almayı düşünüyorsanız öneririm bence alabilirsiniz. Ayrıca iyi paketlenmişti ve elime kısa sürede ulaştı.

Fiyat: 718,20 TL

Satın almak için tıklayın

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın