Görüş Bildir
Haberler
Keanu Oyun Dünyasına Doyamadı: John Wick Mortal Kombat 1 Dövüşçülerinden Olabilirmiş

Keanu Oyun Dünyasına Doyamadı: John Wick Mortal Kombat 1 Dövüşçülerinden Olabilirmiş

Deniz Ünsal
20.09.2023 - 17:49

Mortal Kombat oyunlarının çıkış zamanına kadar en çok beklenen şeylerden biri, oyuna gelecek konuk dövüşçülerin açıklanmasıdır. Mortal Kombat 11'de  John Rambo, RoboCop, Spawn, Terminatör ve Joker karakterleri vardı. Bu kült karakterlerden sonra Mortal Kombat 1'de de oyuncuların beklentisi artmıştı ki büyük bir heyecan yakalayan John Cena'nın Peacemaker'ı, internet editlerinin bir numarası Homelander ve Omni-Man oyuna misafir karakter olarak eklendi. Ancak oyunun yaratıcısı Ed Boon'un yaptığı son açıklama iç çektirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"John Wick'in oyunda olmasını istedik."

"John Wick'in oyunda olmasını istedik."

Mortal Kombat'ın yaratıcısı Ed Boon yaptığı açıklamada ' 1992'de ilk oyunu yaparken tüm ekip The Terminator, Bloodsport ve Enter the Dragon filmlerinin ortasındaydı' diyerek oyunun arkasındaki ilhamdan bahsetti. ' Dünyadaki John Wick'i görebiliyorum ve aslında oyuna da bunu eklemek istedik ancak başaramadık' diyerek oyunun dünyasına John Wick'in ne kadar uygun olacağını belirtti.

Keanu Reeves aynı fikirde değil.

Keanu Reeves aynı fikirde değil.

Aynı konu elbette aktör Keanu Reeves'e de soruldu. Verdiği cevap ise 'Hem Neo hem John Wick kendi dünyalarında yeterince işlerini yapıyor'  oldu. Bu açıklama ne kadar kendi fikri elbette bu tartışılır çünkü Lionsgate'in John Wick IP'sini vermek istemediği duyulan sızıntılar arasında. Bunu temel sebebi kesin olarak bilinmese de belli varsayımlar var.

Gelmesi beklenen John Wick oyunu en büyük sebeplerden biri.

Gelmesi beklenen John Wick oyunu en büyük sebeplerden biri.

Lionsgate'in Ceo'su geçen sene yaptığı açıklamada, John Wick serisinin kendine özel bir triple-A oyunu olmasını istediklerini söylemişti. Bir iş fikri olarak oyun üzerine çekecekleri heyecanı düşünürsek John Wick'i Mortal Kombat'ta görmek daha iyi olabilir myidi? Konunun burası tam bir muamma. Ancak eğer karakter oyunda olsaydı Ed Boon seslendirme için karakterin canlandırıcısı Keanu Reeves'i düşünüyordu. 

Nitara'yı seslendiren Megan Fox, Johnny Cage'in seslendirmeni Van Damme derken Keanu Reeves'in de oyunda olması çok iyi bir eklenti olabilirdi. Ünlü kalem sahnesini belki bir fatality olarak bile görebilirdik.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

İyi ki de gelmemiş. Mortal Kombat 11'deki Joker ve Robocop faciasından sonra yenileri eklenmesin. Yeterince kendine has karakteri varken dışarından olmayacak... Devamını Gör

ömer

Oyun nasıl kral ? İndirmeye değer mi hazır ps plus üyeliğimiz varken 🤔😅😅