Görüş Bildir
Haberler
Jessica May Ekranlara Geri Dönüyor: Jessica May Kimdir, Hangi Yapımda Rol Alacak?

Jessica May Ekranlara Geri Dönüyor: Jessica May Kimdir, Hangi Yapımda Rol Alacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Maria ve Mustafa adlı diziyle yıldızını parlatan Brezilyalı oyuncu Jessica May’in yeni projesi belli oldu. Maria ve Mustafa dizisi reytinglerde çakılınca ekran macerası kısa sürmüş ancak Jessica May hem oyunculuğu hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmişti. Diziden sonra herhangi bir yapımda rol almayan Jessica May, ekranlara dört bölüm olarak planlanan bir proje ile geri dönecek. İşte Jessica May yeni projesi hakkında tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jessica May Ekranlara Geri Dönüyor

Jessica May Ekranlara Geri Dönüyor

Tv100’de Birsen Altuntaş’ın haberine göre Jessica May, Kanal D ekranlarında yayınlanacak dört bölümlük TV filminde rol alacak.

Gönül Hırsızı isimli projenin yönetmenliğini Metin Balekoğlu yapacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak Gönül Hırsızı’nda Jessica May’in rol arkadaşları Yağız Can Konyalı ile Ayhan Sicimoğlu olacak.

Jessica May Kimdir?

Jessica May Kimdir?

Jessica May, 5 Aralık 1993 tarihinde Brezilya'nın Paranacity şehrinde öğretmen bir anneden ve çiftçi bir babadan dünyaya gelmiştir. Annesi Maria Aparecida May ve babası Rogerio Drociunas'tır. Rogerio adında bir erkek kardeşi vardır. 15 yaşında çiftliğinden ayrılarak Sao Paulo şehrine yerleşmiş ve modellik yapmaya başlamıştır. Dizi sektörüne Türkiye'de Yeni Gelin ile başlayan May, kariyerine 2019 yılında Dert Bende filmini çekerek devam etmiştir. İstanbul’da düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week defilesinde kampanya yüzü olmuş, 2018 yılında da Paris Hilton ve ünlü Türk modellerle Dosso Dossi Fashion Show defilesinde model olarak yer almıştır.

30 Haziran 2018'de fotoğrafçı Hüseyin Kara ile Brezilya’da evlendi.

Jessica May son olarak Maria ve Mustafa adlı dizide rol almıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın