Görüş Bildir
Haberler
Jennifer Lopez'den Sevgilisi Ben Affleck'e Övgü Dolu Sözler: İkinci Bir Şans...

Jennifer Lopez'den Sevgilisi Ben Affleck'e Övgü Dolu Sözler: İkinci Bir Şans...

GNS
01.02.2022 - 20:13

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, bir süredir Ben Affleck ile olan ilişkisiyle gündeme geliyor. Daha öncesinde nişanlısı Alex Rodriguez ile yaşadığı ayrılık tartışma konusu yaratan Lopez'in, 17 yıl ardından eski aşkına geri dönmesi magazin dünyasında bomba etkisi yaratmıştı. İlişkilerine çok uzun zaman üstüne yeniden şans veren ikilinin son derece mutlu olduğu görülüyor. Jennifer Lopez, sevgilisi Ben Affleck'e ve ilişkilerine dair övgü dolu açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

17 yıl sonra tekrar bir araya gelen ve duygularını dolu dizgin yaşayan Ben Affleck - Jeniffer Lopez çifti aşklarına verdikleri ikinci şansı çok iyi değerlendirdiklerini belirtti. Jennifer Lopez, ilişkileri hakkında konuşurken yaşadığı mutluluğu ifade etti.  JLO haftalık magazin dergisi People için verdiği röportajda söyledikleriyle güzel bir aşk hikayesi yaşadıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Birlikte Olmamız Kutsal Bir Armağan

Birlikte Olmamız Kutsal Bir Armağan

Jennifer Lopez, haftalık magazin dergisi People'a verdiği röportajda 17 sene üstüne tekrar bir araya geldiği eski nişanlısı Ben Affleck ile olmasını kutsal bir armağan olarak tanımladı.

Güzel Bir Aşk Hikayesi Yaşıyoruz

Güzel Bir Aşk Hikayesi Yaşıyoruz

52 yaşındaki Lopez, “Onunla birlikte olduğum için çok şanslı, mutlu ve gururlu hissediyorum. İkinci bir şans olarak güzel bir aşk hikayesi yaşıyoruz” dedi.

Yaşadıklarımız Bu İlişkiye Hazırladı

Yaşadıklarımız Bu İlişkiye Hazırladı

Marc Anthony ile olan evliliğinden ikiz çocukları bulunan Jennifer Lopez seneler önceki yaşadığı ilişkinin medya önünde çok açık olduğunu ifade etti. Lopez ayrılıkla beraber yaşadıkları pek çok şeyin bu defa kendilerini kamuoyu önündeki ilişkilerine daha çok hazırladığını söyledi.

Artık Daha Yaşlıyız, Tecrübeliyiz

Artık Daha Yaşlıyız, Tecrübeliyiz

Şarkıcı konuşmasına, “İkimiz de ‘Vay canına, çok mutluyuz ve bunların hiçbirinin tekrar devreye girmesini istemiyoruz’ diyorduk. Artık daha yaşlıyız, daha akıllıyız, daha fazla tecrübeye sahibiz. Hayatımızın farklı bir dönemindeyiz. Şimdi çocuklarımız var ve bu şeylerin çok bilincinde olmamız gerekiyor. Çok koruyucuyuz çünkü hepimiz için çok güzel bir zaman” şeklinde devam etti.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın